Η μπαλάντα που αγαπήσαμε «ντύθηκε» με εικόνα.

Πόσο δύσκολο είναι μία νέα μπαλάντα να προστεθεί στις κλασικές αγαπημένες μας; Η Γιώτα Νέγκα το κατάφερε με το «Βρες Mου Έναν Άλλο», που τώρα αποκτά εικόνα, με όχημα το χορό και αφηγήτρια την αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Δυνατό και ευαίσθητο, το «Βρες Μου Έναν Άλλον», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, φέρει την υπογραφή του Νίκου Μερτζάνου στη μουσική και του Νίκου Μωραΐτη στους στίχους, οι οποίοι έδωσαν στη Γιώτα Νέγκα και την επιτυχία «Οξυγόνο».

Το τραγούδι «ντύνει» επίσης τους τίτλους της σειράς «Ελεύθερη Σχέση» του Open TV, με θέμα έναν έρωτα έξω από τους κανόνες, και είχε κλέψει τις εντυπώσεις των τηλεθεατών πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Έρωτας και μοναξιά παίζουν τον πρώτο ρόλο εναλλάξ, στο music video που υπογράφει ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Παύλος Θωμόπουλος.

Οι μνήμες ενός αναντικατάστατου έρωτα «ζωντανεύουν» ακόμα και μέσα από ένα καθημερινό αντικείμενο που αποτελεί το επίκεντρο της χορογραφίας.

Χορεύουν η Έλενα Βακάλη και ο Τάσος Παππάς – Πετρίδης. Τη χορογραφία σχεδίασε η Ίρις Τούλα Γουργιώτου.

Τα γυρίσματα για το video clip πραγματοποιήθηκαν σε ορισμένες από τις πραγματικές τοποθεσίες που χρησιμοποιούνται στη σειρά «Ελεύθερη Σχέση».

Το «Βρες Μου Έναν Άλλο», που έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα έντεχνα κομμάτια του φετινού χειμώνα, κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Τη φετινή σεζόν η Γιώτα Νέγκα συναντά για πρώτη φορά επί σκηνής τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και γιορτάζουν για όλα εκείνα τα φαινομενικά ετερώνυμα που κρύβουν μέσα τους τις πιο αλληλένδετες δυνάμεις.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, οι δύο καλλιτέχνες μετέφεραν τη συνεργασία τους στην Αθήνα και στο «Anodos Live Stage», όπου θα βρίσκονται κάθε Σάββατο από τις 9 Φεβρουαρίου και για πέντε μόνο παραστάσεις.

 

Αφήστε το σχόλιό σας