«Βρες Μου Έναν Άλλο»: Νέο τραγούδι από τη Γιώτα Νέγκα

-

Η Γιώτα Νέγκα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Νίκο Μωραΐτη και το Νίκο Μερτζάνο.

«Βρες Μου Έναν Άλλο» τραγουδά η Γιώτα Νέγκα και με την εκφραστική ερμηνεία και τη ζεστή χροιά της, μας χαρίζει μία μπαλάντα που ξεχωρίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Το νέο τραγούδι υπογράφει συνθετικά ο ταλαντούχος Νίκος Μερτζάνος και στιχουργικά ο καταξιωμένος Νίκος Μωραΐτης, οι οποίοι έγραψαν και την μεγάλη επιτυχία «Οξυγόνο».

Το «Οξυγόνο» έγινε το έντεχνο τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις καθημερινά και απέκτησε διεθνές remix από το ντουέτο παραγωγών Dreamers Inc & ThroDef, το οποίο αποτελούν ο Μάριος Χαβιαράς και ο Θοδωρής Φοροζής.

Βαλκανικά χρώματα, κρουστά, έντονα ρυθμικό ακορντεόν, το «Οξυγόνο» έδωσε το δικό του χρώμα στο φετινό καλοκαίρι.

Βρες μου έναν άλλον
Το σώμα να θυμάται
Κάποιον που να μη φοβάται
Όταν μου λέει “σ’ αγαπώ”

Το «Βρες Μου Έναν Άλλο» είναι ένα δυνατό και ερωτικό τραγούδι που κάνει πράξη τον επόμενο προάγγελο από τον κοινό δίσκο που θα κυκλοφορήσει η Γιώτα Νέγκα με το Νίκο Μωραΐτη και το Νίκο Μερτζάνο.

Το τραγούδι «ντύνει» επίσης τους τίτλους της νέας σειράς «Ελεύθερη Σχέση» του Open TV και έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις των τηλεθεατών.

Έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας από τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου. Κυκλοφορεί επίσημα στις 3 Δεκεμβρίου από την Panik Oxygen.

 

Αφήστε το σχόλιό σας