Η Γιώτα Νέγκα ταξιδεύει σε «Δυο Νησιά»

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Ένα τραγούδι που συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία και «φρέσκο» ήχο κυκλοφορεί η Γιώτα Νέγκα.

Η Γιώτα Νέγκα μας ταξιδεύει σε «Δυο Νησιά», παρουσιάζοντας ακόμα ένα single από τη συνεργασία της με τον Νίκο Μωραΐτη και τον Νίκο Μερτζάνο.

Το άκρως καλοκαιρινό μετα-νησιώτικο τραγούδι συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία και «φρέσκο» ήχο, στίχους που μιλούν για τη δύναμη των ανθρώπων να έρχονται κοντά και τη μοναδικη ερμηνεία της Γιώτας Νέγκα.

Το «Δυο Νησιά» θα κυκλοφορήσει από την Panik Oxygen μαζί με music video, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου και θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ της αγαπημένης ερμηνεύτριας, με τραγούδια σε μουσική του Νίκου Μερτζάνου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Στο άλμπουμ, που αναμένεται τον Οκτώβριο, θα περιλαμβάνονται και τα δύο προηγούμενα επιτυχημένα singles «Οξυγόνο» και «Βρες Μου Έναν Άλλο».

Το τραγούδι θα μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα από αυτή την Κυριακή, 16 Ιουνίου.

Στο μεταξύ, η Γιώτα Νέγκα ετοιμάζεται για τη φετινή, μεγάλη, καλοκαιρινή της περιοδεία, που θα αρχίσει από το Θέατρο Βράχων Βύρωνα την προσεχή Τετάρτη, 19 Ιουνίου.

H Γιώτα Νέγκα υπόσχεται μια εκρηκτική, δυνατή και συναισθηματική βραδιά όπως είναι και η ίδια. Κάτω από τα αστέρια του καλοκαιρινού αττικού ουρανού, θα μοιραστεί μαζί μας την αλήθεια της και θα τραγουδήσει για όσα την συγκινούν και μας συγκινούν, οδηγώντας μας στα μουσικά της μονοπάτια.

Ακούστε το teaser από το «Δυο Νησιά»:

Αφήστε το σχόλιό σας