Μία συναρπαστική, sold out πρεμιέρα, για τη Γιώτα Νέγκα και τα «Τα τραγούδια που λες» στο «Σταυρός του Νότου Plus».

Με απόλυτη επιτυχία και μία sold out πρεμιέρα ξεκίνησε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου τις νέες παραστάσεις της η Γιώτα Νέγκα!

Δωρική, ουσιαστική και παθιασμένη, η σπουδαία ερμηνεύτρια μάγεψε το κοινό που γέμισε ασφυκτικά το «Σταυρός του Νότου Plus», χαρίζοντας μια σειρά από αλησμόνητες ερμηνείες, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από πολύτιμα, αγαπημένα τραγούδια.

«Τα τραγούδια που λες», η πιο προσωπική έως τώρα παράσταση της Γιώτας Νέγκα, ήταν η αφορμή  όχι μόνο για να ξεδιπλωθούν οι αναμφισβήτητα  σπουδαίες φωνητικές της δυνατότητες, αλλά και για να παρουσιάσει το δικό της μουσικό κόσμο, υπογραμμίζοντας όσα είναι, όσα έχει, όσα θέλει και όσα ονειρεύεται!

Με τη λιτή αλλά καθοριστική σκηνοθετική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ασπιώτη, αλλά και μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς που τη συνοδεύουν, η Γιώτα Νέγκα καθήλωσε το κοινό παρουσιάζοντας αγαπημένα τραγούδια από ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου, με άξονα το σπουδαίο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι.

Ιστορικές στιγμές κορυφαίων συνθετών, τραγούδια που αποδέχτηκε ως «δώρο» από σπουδαίους δημιουργούς και έγιναν σταθμός στην πορεία της αλλά και απρόσμενες επιλογές, συνέθεσαν μία απόλυτα προσωπική και επιτυχημένη πρεμιέρα, μία γοητευτική μουσική εξομολόγηση.

Μία εξομολόγηση που θα συνεχιστεί με την ίδια φόρα για 5 ακόμη Σάββατα στο «Σταυρός του Νότου Plus», έως τις 11 Μαρτίου.

Επόμενες παραστάσεις: Σάββατο 11, 18, 25 Φεβρουαρίου & 4, 11 Μαρτίου
Ώρα προσέλευσης: 22:30

Διαβάστε ακόμα: Η Γιώτα Νέγκα με «Τα Τραγούδια Που Λες»
στο «Σταυρός του Νότου Plus»

Γιώτα Νέγκα - Giota Negka - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας