Δύο επιπλέον Σάββατα προσθέτει η Γιώτα Νέγκα στις παραστάσεις της στο «Σταυρός του Νότου Plus».

Η Γιώτα Νέγκα από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ανέβηκε ξανά στη σκηνή του «Σταυρός του Νότου Plus».

Και στην πιο προσωπική της εμφάνιση μέχρι σήμερα, έχτισε στις παραστάσεις της ένα μουσικό σύμπαν με τη δική της σφραγίδα και υπογραμμίζει όσα είναι, όσα έχει, όσα θέλει και όσα ονειρεύεται!

Και έτσι θα συνεχίσει να κάνει για δύο ακόμη τελευταίες παραστάσεις, όχι μόνο για όσους δεν πρόλαβαν, αλλά και για όσους θέλουν να ζήσουν ξανά την εμπειρία μίας γοητευτικής μουσικής εξομολόγησης από μία κορυφαία ερμηνεύτρια!

Έπειτα από έξι sold out εμφανίσεις η Γιώτα Νέγκα παραμένει στο  «Σταυρός του Νότου Plus» για ακόμη δύο Σάββατα, στις 18 και 25 Μαρτίου και μιλάει για όσα πρόκειται να ακούσουμε:

«Τα τραγούδια που λες… Εκείνα που έμαθες να πονάς μαζί τους, εκείνα που σε έμαθαν να αγαπάς και τα άλλα που από φόβο δεν ξεστόμισες ποτέ.

Η μνήμη μας, όσα φέρει το συναίσθημα που κουβάλησε στην πλάτη του τα χρόνια μας και έφτιαξε τις προσωπικές μας ιστορίες, την καθεμία ξεχωριστή, μα και με μια αόρατη γραμμή να τις ενώνει. Τα μεγάλα μας ανομολόγητα, εκείνα που φώλιασαν μέσα μας σιωπηρά και ήρθε η ώρα να τα ξορκίσουμε, ομολογώντας τα δυνατά.

Οι καιροί που πέρασαν, οι δίσκοι που ήρθαν ως «δώρα» από τους δημιουργούς, το «Καινούριο Φιλί», ο «Τελευταίος Εαυτός», οι συνεργασίες που με προίκισαν, ο Θέμης Καραουρατίδης, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Σταμάτης Κραουνάκης ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Goran Bregovic…

Τα τραγούδια που λες… Η φωνή του πατέρα μου, η ανάμνηση από την πρώτη μου ηχογράφηση, οι άνθρωποι μου, τα βήματα που μετρώ μέχρι σήμερα και όσα λαχταρώ να κάνω ξεκινώντας από το επόμενο δευτερόλεπτο.

Τα τραγούδια που λες… Η πολύτιμη ορχήστρα μου στη θέση της. Ο Κωνσταντίνος στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Τα τραγούδια που λες… Τα πιο δικά μας, τα πιο αληθινά.
Εσύ. Εγώ. Εμείς. Σας περιμένω στα «δύσκολα» ρεφραίν, να κρατήσουμε το χέρι στις ανηφόρες μας και να τις κάνουμε ευθείες.».

Δείτε επίσης: Συναρπαστική πρεμιέρα
για τη Γιώτα Νέγκα και τα «Τα τραγούδια που λες»

Γιώτα Νέγκα - Τα τραγούδια που λες (Σταυρός του Νότου Plus) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας