Η Γιώτα Νέγκα ανανεώνει το «Οξυγόνο» με διεθνείς σφραγίδες και του δίνει φτερά να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του μέχρι σήμερα, η Γιώτα Νέγκα έχει το «έντεχνο» τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις καθημερινά, σύμφωνα με το έγκυρο chart της Media Inspector.

Πρόκειται για το «Οξυγόνο» που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το τραγούδι υπογράφει συνθετικά ο ταλαντούχος Νίκος Μερτζάνος και στιχουργικά ο καταξιωμένος Νίκος Μωραΐτης και είναι ο προάγγελος του δίσκου των τριών που θα κυκλοφορήσουν μαζί με τη Γιώτα Νέγκα σε λίγους μήνες.​

Η… εναλλακτική επιτυχία του καλοκαιριού κίνησε το ενδιαφέρον δύο σημαντικών ανθρώπων της διεθνούς μουσικής σκηνής, οι οποίοι παρουσιάζουν τώρα το remix του «Οξυγόνο».

Το διεθνές ντουέτο παραγωγών Dreamers Inc & ThroDef, το οποίο αποτελούν ο Μάριος Χαβιαράς και ο Θοδωρής Φοροζής, επιμελήθηκε ένα πολύ ιδιαίτερο remix που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη ακρόαση.

Ο Μάριος Χαβιαράς είναι επίσημος DJ της γνωστής αλυσίδας «Buddha Βar» την τελευταία πενταετία και μαζί με τον Θοδωρή Φοροζή έχουν κυκλοφορήσει πολλά κομμάτια στις πιο αναγνωρισμένες διεθνείς συλλογές («Buddha Βar», «Magic Deep», «Musica del Sol», «Barrio Latino» κ.α.) με τεράστια απήχηση στους λάτρεις του ηλεκτρονικού lounge, world και deep house ήχου.

Με αυτό το remix, το «Οξυγόνο» αναμένεται να ξεκινήσει το ταξίδι του στο εξωτερικό λίαν συντόμως.

 

Αφήστε το σχόλιό σας