Για τις εμπειρίες του από το «The Voice» και για τη συνέχεια μετά τη νίκη μίλησε ο Γιώργος Ζιώρης.

Ο Γιώργος Ζιώρης, ο μεγάλος νικητής του «The Voice Of Greece», έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο 23χρονος τραγουδιστής ήταν καλεσμένος της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην εκπομπή «Εδώ», όπου μίλησε για όσα συνέβησαν κατά μήκος του talent show, για τις σκέψεις του, αλλά και για τη συνέχεια.

Τι έχει αλλάξει στη ζωή του αυτές τις ημέρες μετά τη νίκη;

«Πολλές συνεντεύξεις, πολλά τηλέφωνα, πολλά μπράβο, πολλά ευχαριστώ και δεν πρόλαβα ακόμα να μιλήσω για το τι γίνεται από εδώ και πέρα. Δεν έχω τραγουδήσει ακόμα.»

Το περίμενε ότι θα κερδίσει;

«Την Αλήθεια; Όχι. Όλα τα παιδιά όταν δηλώνουμε συμμετοχή στο “Voice”, θέλω να πιστεύω ότι έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ακόμα και πολύ λίγο ότι “μπορεί και να νικήσω εγώ”.»

Πότε μπήκε αυτή η σκέψη στο μυαλό του;

«Όταν πέρασα από τα Battles, στη δεύτερη φάση. Εκεί ξεκίνησε πλέον να ζυμώνεται η ιδέα του ότι μπορεί και να νικήσουμε.»

Τον καθησύχαζε το γεγονός ότι ο Κωστής Μαραβέγιας είχε νικήσει και την προηγούμενη σεζόν στο «The Voice Of Greece»;

«Δεν το σκέφτηκα ποτέ έτσι. Δε σκέφτηκα ποτέ την πιθανότητα ότι επειδή κέρδισε πέρυσι, δε θα κερδίσει και φέτος. Ο coach έκανε πάρα πολύ καλές επιλογές σε φωνές και σε χαρακτηριστικά ανθρώπων.»

Τι συμβουλή του έδωσε ο Κωστής Μαραβέγιας;

«Το ότι θα κερδίσεις το “Voice”, δε σημαίνει άμεση επιτυχία, δε σημαίνει άμεση καριέρα, θέλει δουλειά, θέλει στρώσιμο και θα το παλέψουμε».

Τι περνούσε από το μυαλό του τα δευτερόλεπτα πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα;

«Το ‘χω ξαναπεί αυτό. Είχαμε φτάσει με τον Στέλιο (Ιωακείμ) σε μία κατάσταση πλέον, γιατί είμαστε φίλοι, δεν αγχωνόμασταν πλέον. Είχε τελείωσε το παιχνίδι εκεί. Απλά βγαίναμε να κάναμε το show μας, να περάσουμε καλά, να περάσει ο κόσμος καλά στον τελικό, στο τελευταίο τραγούδι και ό,τι γινόταν.»

Η Minos EMI / Universal καλωσορίζει
το νικητή του «The Voice Of Greece», Γιώργο Ζιώρη

Πώς είναι σαν άνθρωπος, σαν «δάσκαλος» ο Κωστής Μαραβέγιας;

«Είναι φιλικότατος, είναι άνθρωπος. Το ‘χω πει πολλές φορές αυτό. Είναι πολύ καλό παιδί. Είναι κοντά στα παιδιά. Τον ενδιαφέρει άμεσα και η προσωπική ζωή των παιδιών, γιατί θέλει τα παιδιά να είναι καλά για να μπορούν να τραγουδήσουν και να δώσουν αυτό που θέλει και ο Κωστής και εμείς στον κόσμο. Είναι ό,τι χρειάζεται να είναι ένας coach και σύμβουλος, είναι ψείρας.»

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια του «The Voice Of Greece» είχε αναφερθεί ότι ο Γιώργος Ζιώρης περνούσε μία δύσκολη κατάσταση, καθώς έχασε τον πατέρα του.

Δεν το δημοσιοποίησε ύστερα από δική του απόφαση ή ήταν συμβουλή του Κωστή Μαραβέγια;

«Δε μου το είπε ποτέ. Δε μιλήσαμε ποτέ για το πώς θα διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση στην τηλεόραση. Θεώρησα σωστό να μη βγει καθόλου παραέξω. Δε υπάρχει λόγος ούτε να σχολιαστεί, δεν υπάρχει κανένας λόγος τι έγινε με τη μετέπειτα πορεία.»

Πώς κατάφερε ο Γιώργος Ζιώρης να διατηρήσει την ψυχραιμία και την ψυχολογία του;

«Έρχεται η στιγμή να κάνεις κάποιους ανθρώπους χαρούμενους και έχω οικογένεια και πρέπει να γίνουν χαρούμενοι και αυτοί λίγο. Οπότε ήταν καλή συγκυρία το “Voice”. Η μαμά μου, ο αδελφός μου, ο θείος μου. Τους δίνεις λίγο χαρά παραπάνω.»

Έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός. Θα ασχοληθεί με αυτό ή με το τραγούδι; Συνδυάζονται;

«Συνδυάζονται από ό,τι καταλαβαίνω, στις δύο ημέρες που έχω χρόνο να το σκεφτώ. Συνδυάζονται και θα προσπαθήσω να βγάλω το καλύτερο και από τα δύο. Θα τα κάνω και τα δύο, ταυτόχρονα. Το έκανε κάποτε και ο Λουκιανός Κηλαηδόνης! Σαν αρχιτέκτονας μηχανικός.»

Με ποιους καλλιτέχνες θα ήθελε να συνεργαστεί;

«Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεργάζομαι με τον οποιοδήποτε, γιατί ήμουν ένα παιδί που δεν ήταν ποτέ σε αυτόν το χώρο. Οπότε όταν βλέπεις ανθρώπους καταξιωμένους στον καλλιτεχνικό χώρο και δεις τη μουσική, σαστίζω», ανέφερε ο Γιώργος Ζιώρης.

Η πορεία του Γιώργου Ζιώρη
προς τη νίκη στο «The Voice Of Greece»

Γιώργος Ζιώρης - Giorgos Zioris - The Voice Of Greece 4 - 2017 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας