Πότε είχε ο Γιώργος Ζιώρης την πρώτη επαφή με τη δημιουργία τραγουδιών; Ποια ήταν η αφορμή για να γράψει το πρώτο τραγούδι του;

Ο Γιώργος Ζιώρης, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στο φετινό κύκλο του «The Voice Of Greece», θυμάται το παρελθόν και μιλά για την ημέρα που έγραψε το πρώτο τραγούδι του.

«Το πρώτο μου τραγούδι το έγραψα 16 χρονών και αφορούσε φυσικά κοπέλα. Στα δεκαέξι σου δεν υπάρχει καλύτερος λόγος από τον έρωτα για να γράψεις τραγούδι», ανακαλεί.

Το έμαθε ποτέ εκείνη η κοπέλα;

«Δεν της το είπα ποτέ. Και δεν το έχω παίξει ποτέ πουθενά, βρίσκεται ακόμα σε ένα συρτάρι. Την έλεγαν Ιωάννα. Θυμάμαι είχαμε κάνει τότε ένα live κάπου μικρός ακόμα», λέει.

Η πορεία του Γιώργου Ζιώρη προς τη νίκη στο «The Voice»

Τι είχε συμβεί;

«Εγώ ήμουν στη σκηνή, αυτή από κάτω. Όλο το βράδυ την κοιτούσα. Όταν γύρισα στο σπίτι, κάθισα και έγραψα αυτό το πρώτο μου κομμάτι μέσα σε δέκα λεπτά. Είχε ελληνικό στίχο», περιγράφει.

Τι τραγούδια γράφει;

«Πλέον γράφω και ελληνικό και αγγλικό στίχο. Έχω γράψει αρκετά τραγούδια. Επομένως, υπάρχει αρκετό υλικό πάνω στο οποίο θα δουλέψουμε για την πρώτη δισκογραφική δουλειά», εξηγεί ο Γιώργος Ζιώρης στο «Πρώτο Θέμα».

O Γιώργος Ζιώρης μιλά για τον Κωστή Μαραβέγια
και την απώλεια που είχε κατά τη διάρκεια του «The Voice»

Γιώργος Ζιώρης - The Voice Of Greece 4 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας