Έρχεται ο «Πειρασμός» του Γιώργου Ζιώρη.

Ο νικητής του φετινού «The Voice of Greece», ο Γιώργος Ζιώρης, ετοιμάζει το πρώτο του δισκογραφικό βήμα, το single «Πειρασμός».

Ο «Πειρασμός» είναι μια φρέσκια διασκευή του γνωστού «Cha Cha Cha» των Τάκη Μωράκη και Γιώργου Οικονομίδη, που τραγούδησαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και οι Τριο Καντσόνε στην ταινία «Η Μουσίτσα» το 1959, το οποίο αργότερα διασκευάστηκε από τον Βλάσση Μπονάτσο και την Αλέξια ως «Είσαι παιδί μου πειρασμός» (1993).

Τη διασκευή, στην οποία συμμετέχει η Μυρτώ Ναούμ, επιμελήθηκε η Μαριέττα Φαφούτη, η οποία μάλιστα υπογράφει και τους στίχους στην αγγλική έκδοση του τραγουδιού με τίτλο «Desire», που θα κυκλοφορήσει παράλληλα με την ελληνική.

Τα γυρίσματα του video clip τόσο για την ελληνική όσο και για την αγγλική εκδοχή, πραγματοποιήθηκαν στο Μαρούσι, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Κλαίρης Φαφούτη.

Στο video clip πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Ζιώρης και η Μυρτώ Ναούμ στο ρόλο του ζευγαριού, ενώ ρετρό στοιχεία θα μας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή, με αρκετή δόση χιούμορ, χαράς, ρυθμού και ζωντάνιας.

Ο «Πειρασμός» του Γιώργου Ζιώρη αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες από τη Minos EMI / Universal.

Πάρτε μια μικρή γεύση!

Η πορεία του Γιώργου Ζιώρη
προς τη νίκη στο «The Voice Of Greece»

Γιώργος Ζιώρης - Giorgos Zioris - The Voice Of Greece 4 - 2017 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας