Μετά από μία sold out περιοδεία στο εξωτερικό, ο Γιώργος Τσαλίκης ετοιμάζει τα επόμενα δισκογραφικά βήματά του.

Ο Γιώργος Τσαλίκης τους τελευταίους έξι μήνες έχει κυριολεκτικά πάει σε όλες τις άκρες του πλανήτη, όπου υπάρχει ελληνισμός!

Με τον στενό του συνεργάτη Βασίλη Μαυρογιάννη, ο οποίος είναι ο σημαντικότερος tour manager του εξωτερικού για τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, έχουν σχεδιάσει μία περιοδεία που ξεκίνησε από Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία Αμερική και Καναδά με τις περισσότερες εμφανίσεις που έχει κάνει Έλληνας καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια.

Οι εμφανίσεις του Γιώργου Τσαλίκη είναι όλες sold out με τον κόσμο να έχει αγαπήσει την απίστευτη ενέργεια του, το διασκεδαστικό του πρόγραμμα και την παρουσία του σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, σε σχολεία του απόδημου ελληνισμού, σε γηροκομεία κ.τ.λ.

Η τελευταία του στάση σε Αμερική και Καναδά, η οποία κράτησε ενάμιση μήνα, περιελάμβανε 11 εμφανίσεις που σημείωσαν τέτοια επιτυχία που ο απόηχός τους «αναγκάζει» τον Γιώργο και την ομάδα του να πάρουν παράταση για 4 ακόμη εμφανίσεις σε Νέα Υόρκη, Κάλγκαρι, Σικάγο και Σαν Φρανσίσκο στις αρχές του χρόνου.

Παράλληλα μετά από πολύμηνη απουσία από τα δισκογραφικά δρώμενα, ο Γιώργος Τσαλίκη επιστρέφει σε καινούρια δισκογραφική στέγη, την Epic Music – Minos EMI / Universal με νέο single.

Ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί πολύ και του οποίου ο τίτλος, όπως λένε οι συνεργάτες του, του ταιριάζει γάντι.

Επίσης ο Γιώργος Τσαλίκης είναι σε συζητήσεις για την επανεμφάνιση του στην νυχτερινή Αθήνα,  μιας και λόγω της περιοδείας του στο εξωτερικό που είχε οργανωθεί έναν χρόνο πριν, ο φωτεινός χειμώνας τον βρήκε εκτός πρωτεύουσας.

Αφήστε το σχόλιό σας