Είστε έτοιμοι;;; Το πιο κεφάτο, το πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρόν στη νυχτερινή Αθήνα.

Γιώργος Τσαλίκης και Πάνος Καλίδης ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και πραγματικά η χημεία τους επί σκηνής είναι εμφανής! Με μπόλικη τρέλα και πολύ ανεβασμένη διάθεση οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα που όμοιο του δεν έχει συναντήσει ξανά η νυχτερινή Αθήνα!

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα οι πρόβες στο Central live clubbing έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο με στόχο να παρασύρουν τους θαμώνες σε ξέφρενους ρυθμούς διασκέδασης. Ο Γιώργος Τσαλίκης δηλώνει «Estar loco» και ο Πάνος Καλίδης τον συμπληρώνει λέγοντάς του πως έχει μια «Τρελή ιδέα» για αυτή τη συνεργασία… Άραγε τι ετοιμάζουν;;;

Το πρόγραμμα επιμελείται ο επιτυχημένος μαέστρος και δημιουργός Κώστας Μηλιωτάκης ενώ στο πλευρό τους θα έχουν τον ταλαντούχο λαϊκό ερμηνευτή Θανάση Βασιλάκο και τον εκρηκτικό λυράρη Γιάννη Κρητικό που ξεσηκώνει τα πλήθη με τις μαντινάδες του.

Από αυτή την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ο χάρτης της διασκέδασής σας θα δείχνει προς μια μόνο κατεύθυνση… αυτή του Central Live Clubbing!

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή… μέχρι το πρωί!!!

Τιμή φιάλης 140€
Είσοδος με ποτό στο μπαρ Παρασκευή & Σάββατο 15€
Είσοδος με ποτό στο μπαρ Κυριακή 10€

Αφήστε το σχόλιό σας