Η μεγάλη… «βόμβα» μόλις έσκασε. Ο Γιώργος Τσαλίκης και οι Kings θα κεράσουν το πιο μεθυστικό «Cocktail» με μία απρόσμενη συνεργασία – δεδομένη επιτυχία.

Μία πολύ δυνατή συνεργασία μόλις ανακοινώθηκε. Οι KINGS μπήκαν στο studio παρέα με τον αγαπημένο μας Γιώργο Τσαλίκη και ετοίμασαν μία μεγάλη έκπληξη.

Ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «Cocktail» και ένα εντυπωσιακό project που πρόκειται να ταράξει τα νερά της ελληνικής δισκογραφίας.

Μία συνεργασία που ετοιμάζεται εδώ και αρκετούς μήνες έφτασε η στιγμή να ανακοινωθεί.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και οι KINGS μας παρουσιάζουν κάτι μοναδικό το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το Σάββατο 1 Απριλίου με το επίσημο video clip που έχουν ετοιμάσει παρέα με τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο.

Μία μοναδική και πρωτότυπη εικόνα και κάτι εντελώς διαφορετικό που θα δούμε σε λίγες ημέρες στο επίσημο κανάλι YouTube της EPIC MUSIC.

Τη μουσική υπογράφουν οι Teo Tzimas και Michael Tsaousopoulos και τους στίχους οι Δημήτρης Μπέρης και Γιάννης Ρουσσουνέλος.

Την εικόνα του «Cocktail» επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης των μεγαλύτερων επιτυχιών Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Η κυκλοφορία θα γίνει από την Epic Music και τη Minos EMI / Universal και η πρεμιέρα του επίσημου video clip είναι την 1η Απριλίου!

Φωτογραφίες

Teaser

Δείτε επίσης: Kings και Γιάννης Πλούταρχος
στη σύμπραξη της χρονιάς με το «Όσο Θα Λείπεις»

Kings & Γιάννης Πλούταρχος - Όσο θα λείπεις (video clip 2016) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας