Ο Γιώργος Τσαλίκης θα κάνει την «Ανατροπή» στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Φέτος το καλοκαίρι ετοιμαστείτε για… «Ανατροπή». Υπεύθυνος είναι ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σημαντική βοήθεια του Πέτρου Ιακωβίδη.

Μετά από πολύμηνη απουσία από τα δισκογραφικά δρώμενα, ο Γιώργος Τσαλίκης επέστρεψε νέο ήχο και νέα δισκογραφική εταιρεία, για να αρχίσει να μοιράζεται μαζί μας τα επόμενα μουσικά του σχέδια.

Το πρώτο βήμα έγινε με το «Τρελός», ένα τραγούδι που πολλοί σιγοψιθύρισαν από το πρώτο άκουσμα.

Το ιδιαίτερο video clip του τραγουδιού γυρίστηκε τόσο σε υπέροχες γειτονιές του Πειραιά, όσο και σε υπέροχες γειτονιές του κόσμου στη Νέα Υόρκη, στο Σαν Φρανσίσκο, στο Λας Βέγκας, στο Κάλγκαρι και στο Γκραντ Κάνυον. Όμορφες, δυνατές εικόνες και ένας χαρούμενος ήχος.

Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών στην παραλιακή, στην επιστροφή στις αθηναϊκές πίστες και στη νυχτερινή ζωή της πόλης, ο Γιώργος Τσαλίκης αυτό το καλοκαίρι ετοιμάζεται να κάνει την «Ανατροπή».

«Ανατροπή» ονομάζεται το νέο, δυνατό και δροσερό τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη, σε μουσική που υπογράφει ο πολυτάλαντος Πέτρος Ιακωβίδης, δημιουργός τεράστιων επιτυχιών που έχουν αφήσει το σημάδι τους τα τελευταία δύο χρόνια. Τους στίχους γράφει ο ίδιος ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ανατροπή θα φέρουνε τα πράγματα
Ήρθες εσύ και πίστεψα στα θαύματα
Ανατροπή που μπήκες στη ζωή μου
Να μου γελάς και να ξυπνάς μαζί μου

Έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση ανά επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας από τη Δευτέρα 21 Μαΐου για να κάνει την «Ανατροπή».

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει επίσημα μία εβδομάδα αργότερα, από την Epic Music Records και τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας