Ο Γιώργος Τσαλίκης κάνει την Ομόνοια… Σαντορίνη στο νέο του single που υπογράφει μουσικά ο Χρήστος Δάντης.

Άλλη μία ανατρεπτική και ευχάριστη συνεργασία μας επιφυλάσσει ο Γιώργος Τσαλίκης γι’ αυτό το καλοκαίρι.

Μετά τον «Γιατρό» που κυκλοφόρησε και σάρωσε στο YouTube, ο Γιώργος Τσαλίκης έρχεται με το πιο ραδιοφωνικό και καλοκαιρινό τραγούδι της καριέρας του.

Αυτή τη φορά ο σπουδαίος Χρήστος Δάντης υπογράφει τη μουσική στους υπέροχους στίχους του Νίκου Σαρρή, ο οποίος στο παρελθόν είχε χαρίσει στον Γιώργο Τσαλίκη το καταπληκτικό τραγούδι «Στα Πλήκτρα Του Κορμιού Σου» και «αλλάζουν» την Ομόνοια και την κάνουν Σαντορίνη!

Το τραγούδι «Σαντορίνη – Ομόνοια» αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη τόσο με τη χαρακτηριστική και «ανεβαστική» μουσική του όσο και με τον ανατρεπτικό του στίχο.

Ο Γιώργος Ταξίδεψε μέχρι τη Σαντορίνη, πήγε φυσικά και στην Ομόνοια και έκανε τα γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού, το οποίο θα ανέβει στο YouTube το Σάββατο 17 Ιουνίου και θα εντυπωσιάσει με την εικόνα του.

Την ενορχήστρωση έκανε ο Κωνσταντίνος Παντζής με τον Χρήστο Δάντη και το τραγούδι κυκλοφορεί από τη Spin Records σε συνεργασία με την Gabi Music (Haperis Productions), έτοιμο για να το «λιώσουν» τα μπαράκια και τα ραδιόφωνα φέτος το καλοκαίρι.

«Καλοκαίρι μαζί σου αιώνια, η Σαντορίνη να γίνει Ομόνοια…»

Δείτε επίσης:
Γιώργος Τσαλίκης και Kings σερβίρουν το πιο εκρηκτικό «Cocktail»

Γιώργος Τσαλίκης - Kings - Cocktail - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας