Ο Γιώργος Θεοφάνους συνέθεσε τον ύμνο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ο δημοφιλής συνθέτης πολλών μεγάλων σύγχρονων επιτυχιών, Γιώργος Θεοφάνους, υπογράφει τον ύμνο του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, με τίτλο «Νενικήκαμεν» και τον προσφέρει εθελοντικά στον ΣΕΓΑΣ, το διοργανωτή του σπουδαίου αυτού μαζικού δρομικού γεγονότος.

Μία μελωδική έκπληξη θα περιμένει τους φιλάθλους που θα βρεθούν το πρωί της Κυριακής 11 Νοεμβρίου 2018 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από κοντά, σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση τον Ύμνο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Η παρουσίαση θα γίνει δέκα λεπτά πριν τον τερματισμό του νικητή του Μαραθωνίου της Αθήνας για το 2018 στις 11:00.

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Τάσου Συμεωνίδη, με σολίστες τον βαρύτονο Κύρο Πατσαλίδη και τη μεσόφωνο Ινέζ Ζήκου και τη Χορωδία της ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ υπό τη διεύθυνση του Κωστή Κωνσταντάρα, θα ερμηνεύσουν τη σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους.

Την ενορχήστρωση έχει επιμεληθεί ο εξάρχων βιολιστής της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, Αντώνης Σουσάμογλου.

Τη μοναδική αυτή στιγμή δεν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μόνο οι περίπου 40.000 θεατές και δρομείς που θα βρίσκονται την ώρα εκείνη στο Καλλιμάρμαρο.

Όσα συμβαίνουν πάνω στην ειδική σκηνή που θα έχει στηθεί στην κονίστρα του σταδίου θα μπορούν να παρακολουθήσουν και εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές, καθώς τόσο ο Μαραθώνιος όπως και οι αγώνες μικρότερων αποστάσεων που τον πλαισιώνουν θα μεταδίδονται ζωντανά από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας