Γιώργος Θεοφάνους - Terata the musical - Hit Channel

Μία σύγχρονη ιστορία όπου το παραμύθι συναντά τη μαγεία και η απόλαυση εξάπτει την φαντασία έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους φέρνει την πρώτη 4D θεατρική εμπειρία παιδικού μιούζικαλ στην Ελλάδα.

Μία μεγάλη ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών, τραγουδιστών χορευτών και μουσικών φτιάχνουν τη μεγάλη παρέα των «Τεράτων».

Μέσα στο φαντασμαγορικό σκηνικό και τα υπέροχα κοστούμια της Έλλης Παπαγεωργακοπούλου, χάρη στην έμπειρη ματιά του σκηνοθέτη – χορογράφου Φωκά Ευαγγελινού και τους φωτισμούς του εξαιρετικού Γιώργου Τέλλου, το παραμύθι συναντά τη μαγεία και η απόλαυση εξάπτει την φαντασία.

Εξαιρετικές ερμηνείες, εντυπωσιακά κοστούμια, ειδικά εφέ και υψηλές τεχνικές προδιαγραφές κάνουν την παράσταση μοναδική.

Τα «ΤΕΡΑΤΑ» ζουν σε 4 διαστάσεις;

Μα ναι…. Υποκύπτουν στη μαγική μπαγκέτα του Φωκά Ευαγγελινού τραγουδούν, χορεύουν, ζωντανεύουν ήρωες ενδιαφέροντες και διασκεδαστικούς. Η μεγάλη τερατοπαρέα, μεταμορφώνεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών, συγκινεί, ψυχαγωγεί σε μια μουσικοθεατρική παράσταση υψηλής αισθητικής.

Οι σκηνές δράσης διαδέχονται η μια την άλλη, η συγκίνηση εναλλάσσεται με το χιούμορ και τα «ΤΕΡΑΤΑ» απογειώνουν τη θεατρική μαγεία σε ένα εύληπτο παραμύθι για τη σωτηρία του πλανήτη μας.

Τι είναι τα «ΤΕΡΑΤΑ»;

Ο Γιώργος Θεοφάνους έγραψε µία σύγχρονη ιστορία με πρωταγωνιστές μεταλλαγμένα τέρατα τα οποία ζουν κάτω από τη γη, στην «Χωµατοτερατερή», μετά τον τελευταίο πόλεμο µε τους ανθρώπους για το νερό.

Έξυπνοι διάλογοι, μουσική και τραγούδια, μηνύματα και σκέψεις για το μέλλον του πλανήτη αλλά και την ευθύνη που έχουμε οι κάτοικοι του – μικροί και μεγάλοι – απέναντι του συνθέτουν το κείμενο.

Τα δικά του «ΤΕΡΑΤΑ» μας προσκαλούν σε μια γιορτή γνώσης και σκέψης για το μέλλον του πλανήτη με τρόπο κατανοητό και διασκεδαστικό.

Ο Γιώργος Θεοφάνους σημειώνει για τα «ΤΕΡΑΤΑ»

«Σε µία εποχή που αμφισβητούνται οι αξίες, τα πιστεύω, οι σχέσεις των ανθρώπων, η παιδεία αλλά και η ιστορία, έρχονται τα τέρατα ως μεταλλαγμένοι άνθρωποι να σχολιάσουν µε καυστικό τρόπο την σύγχρονη παγκόσμια καθημερινότητα.

Βία, εκφοβισμός, κατάχρηση εξουσίας αλλά και περιβάλλον, ανακύκλωση, διαφορετικότητα μαζί µε την ευθύνη που έχουμε μικροί και μεγάλοι για τον πλανήτη που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. Με την ελπίδα ότι, όταν ξυπνήσει το “ΤΕΡΑΣ” μέσα στον καθένα µας θα είναι για το καλό της ανθρωπότητας, σας καλωσορίζω στην “Χωµατοτερατερή”.»

Την «Τερατοπαρέα» αποτελούν οι: Jerome Kaluta, Αλίκη Αβδελοπούλου, Γιώργος Γιαννίμπας, Ίρις Γουργιώτη, Πέτρος Ιωάννου, Στράτος Λύκος, Ελίνα Μάλαμα, Νία Μπαλάφα, Χρήστος Νικολάου, Άλεξ Οικονόμου, Πάρης Πλάνετς, Άρης Πλασκασοβίτης, Μαριλένα Ροζάκη και Κατερίνα Σούσουλα.

Από τις 21 Οκτωβρίου στο «Σύγχρονο Θέατρο» και κάθε Σάββατο και Κυριακή.

 

Αφήστε το σχόλιό σας