Τι κάνουν μαζί ένας συνθέτης και ένας showman; Ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Γιώργος Θεοφάνους «έρχονται» στην ίδια σκηνή και στο ίδιο τραγούδι.

Ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Τάκης Ζαχαράτος επισφραγίζουν δισκογραφικά την επικείμενη συνεργασία τους επί σκηνής και σας λένε… «Έλα».

«Έλα»… γιατί τα τραγούδια ταξιδεύουν!
«Έλα»… γιατί η διασκέδαση έχει ποιότητα!
«Έλα»… γιατί το ταλέντο περισσεύει!
«Έλα»… να γίνουμε αγκαλιά, να δραπετεύσουμε στο φως!

«Έλα»… γιατί ο Τάκης Ζαχαράτος με το μοναδικό του show και ο Γιώργος Θεοφάνους με την υπέροχη μουσική του, ενώνουν τις δυνάμεις τους φέτος και μας παρασύρουν εκεί όπου τα τραγούδια, η μαγεία, το γέλιο και η σάτιρα, οδηγούν στην απόλαυση και τη φαντασία.

«Έλα»… όπως το νέο τραγούδι – έκπληξη που έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους για τον Τάκη Ζαχαράτο σε στίχους Θάνου Παπανικολάου. «Έλα»… στο «Baraonda Music Hall» στο πιο ανατρεπτικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα του φετινού χειμώνα!

Δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες φτιάχνουν μία μουσική πρόταση με υλικά σπάνια.

Ο Γιώργος Θεοφάνους έχοντας στις αποσκευές του την περσινή επιτυχημένη σεζόν στο «Baraonda Music Hall», όπου συνυπήρξε με τον Γιώργο Χατζηνάσιο, αφηγείται καθισμένος στο πιάνο του – δεξιοτέχνης στο είδος του – μουσικές ιστορίες.

Με ένα πρόγραμμα με τραγούδια αγαπημένα – από sixties, κινηματογραφικά, έως αρχοντορεμπέτικα, καλά λαϊκά και φυσικά τις μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες που ερμηνεύουν νέοι, ταλαντούχοι καλλιτέχνες: Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Ασπασία Θεοφίλου, Ολγα Βενετσάνου, Παναγιώτης Τσαφαράς.

Ο Τάκης Ζαχαράτος σατιρίζει, χορεύει, τραγουδά, συγκινεί, ενθουσιάζει, με τη φωνή, τη σκηνική παρουσία και τη λάμψη του. Χαρισματικός καλλιτέχνης, πηγαίος, ο showman με τα χίλια πρόσωπα και την ερμηνευτική άνεση, που περνά με ευκολία από τις μιμήσεις στο μιούζικαλ και από τις κινηματογραφικές επιτυχίες στα λαϊκά και σε καθηλώνει.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Τάκης Ζαχαράτος & Γιώργος Θεοφάνους - «Έλα» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

Έλα, να μιλήσουμε για λίγο
τα παράθυρα ανοίγω
η αγάπη να περάσει
να μετρήσω τι έχω χάσει
Έλα, απ’ το δρόμο που σ’ αρέσει
ό,τι αφήσαμε στην μέση
και έχει σπάσει σε κομμάτια
θα το ενώσουνε τα μάτια

Έλα
Με δυο καρδιές κι ένα ρεφρέν αρχίζουν όλα απ’ το μηδέν
Έλα
Για να ακουστεί το σ’ αγαπώ θέλει μικρόφωνο κλειστό
Γι’ αυτό

Έλα
Οι επιστροφές πονάνε
Μα όταν οι άνθρωποι αγαπάνε
Δίνουν άλλη μια ευκαιρία
για καφέ και αθανασία

Έλα
Με δυο καρδιές κι ένα ρεφρέν αρχίζουν όλα απ’ το μηδέν
Έλα
Για να ακουστεί το σ’ αγαπώ θέλει μικρόφωνο κλειστό
Γι’ αυτό

Έλα

Το μαγευτικό ταξίδι, γεμάτο μουσική του Τάκη Ζαχαράτου και του Γιώργου Θεοφάνους στο «Baraonda Music Hall» αρχίζει από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και για περιορισμένες εμφανίσεις.

Η σκηνοθεσία είναι του καταξιωμένου και έμπειρου Δημήτρη Παπάζογλου. Τα κείμενα υπογράφει ο Τάκης Ζαχαρατος και επιμελείται ο γνωστός σεναριογράφος Πάνος Έξαρχος.

Με τον Τάκη Ζαχαράτο στη σκηνή εμφανίζονται οι Μαρία Γεροδήμου, Ζωή Βατίστα, Εύα Σταμάτη, Φένια Ζαχαρίου, Αλεξάνδρα Σπύρου, Μαριάννα Μαυριανού. Οι ενορχηστρώσεις είναι του εξαιρετικού Γιώργου Ζαχαρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας