Μία εικοσαετία σχεδόν μετά τους ONE, ο Γιώργος Θεοφάνους παρουσιάζει το επόμενο boy band που θα καθοδηγήσει.

Ένα καινούριο μουσικό εγχείρημα ετοιμάζει ο Γιώργος Θεοφάνους, ανυπομονώντας να το μοιραστεί με το κοινό.

Είκοσι χρόνια σχεδόν μετά από την εποχή όπου το περίφημο συγκρότημα των ONE άφησε το αποτύπωμά του στην ελληνική δισκογραφία με αξεπέραστα pop hits που θυμόμαστε καθαρά μέχρι και τις ημέρες μας, ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης συστήνει το boy band του σήμερα.

Τέσσερα αγόρια που συμμετείχαν στον περσινό κύκλο του «The X Factor» και κατάφεραν να φτάσουν ένα βήμα πριν την είσοδο στα lives του μουσικού show, ενώνονται σε μία ομάδα ώστε να κάνουν πολύ σύντομα την πρώτη τους εμφάνιση στη δισκογραφία.

Οι TAG είναι ο Γιώργος Παπαναστασίου, ο Χρήστος Ζαχαρόπουλος, ο Γιώργος Δημηνικός και ο Τάσος Γλιάτας, ένα συγκρότημα που σκοπεύει να αναστατώσει τα νεαρά κορίτσια και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί με τη δική του «ετικέτα».

Το παρθενικό τραγούδι των TAG, πάντοτε με την καθοδήγηση του Γιώργου Θεοφάνους, ονομάζεται «Άσε Με» και θα κυκλοφορήσει από την Panik Records.

«20 χρόνια σχεδόν… Μετά από του One σας παρουσιάζω τους TAG, το καινούριο boyband από την PANIK», ήταν το μήνυμα του δημιουργού των μεγάλων επιτυχιών ανακοινώνοντας στην επίσημα σελίδα του στο Facebook για το νέο project στη δισκογραφία.

Αφήστε το σχόλιό σας