Στις εμφανίσεις τους στην καρδιά της Αθήνας δίνουν παράταση οι Γιώργος & Σταύρος Μυλωναδάκης.

Οι Γιώργος & Σταύρος Μυλωναδάκης πραγματοποιώντας δύο μουσικές παραστάσεις στα μέσα του χειμώνα συνέχισαν με μία σειρά επιτυχημένων sold out εμφανίσεων σε ένα χώρο που έγινε στέκι τις Παρασκευές στο κέντρο της Αθήνας.

Μετά τη ζεστή ανταπόκριση του κοινού που αγκάλιασε τις εμφανίσεις τους οι Γιώργος & Σταύρος Μυλωναδάκης συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους κάθε Σάββατο, μέχρι να πέσει το καρπούζι στη θάλασσα, Με σαρκαστική διάθεση!

Επηρεασμένοι από τη ροκ, την παράδοση και τη λαϊκή μουσική, ενορχηστρώνουν, διασκευάζουν και ερμηνεύουν ό,τι αγαπούν σε μία ξεχωριστή μουσική πρόταση που περιλαμβάνει τραγούδια δικά τους αλλά και άλλων αγαπημένων δημιουργών και τραγουδοποιών που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, όπως: Κραουνάκη, Μακεδόνα, Πλέσσα, Ξαρχάκο, Μαχαιρίτσα, Στόκα κ.ά.

Η παράσταση επιτρέπει την επί τόπου διαμόρφωση του προγράμματος, τον αυτοσχεδιασμό, τις επιλογές της στιγμής αλλά και της συνύπαρξης μέσα στο τραγούδι. Η αμφίδρομη και ζωντανή σχέση που δημιουργούν με το κοινό μετατρέπει το μοναχικό σε συλλογικό φιλοδοξώντας όλοι να γίνουν μια παρέα με κοινό βίωμα την εμπειρία της μουσικής.

Με μία τελείως ακουστική και μινιμαλιστική άποψη τα live αυτά είναι βραδιές ακρόασης αλλά και συμμετοχής. Από 29 Απρίλη και κάθε Σάββατο.

Πληροφορίες

Μαζί τους παίζουν:

Νάσσος Σωπύλης: Πιάνο-keyboards/strings arrangements
Ανδρέας Σίκκης: Κρουστά/πνευστά/φωνή

«ΘΕΣΙΣ 7»
Αγ. Φιλίππου 7 – Μοναστηράκι
Τηλ: 216 9000790
(Εύκολη πρόσβαση από Μοναστηράκι-Θησείο-Σύνταγμα)

 

Αφήστε το σχόλιό σας