Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική Γιώργος Σαμπάνης: Το νέο τραγούδι «Φταίει» κυκλοφορεί

Γιώργος Σαμπάνης: Το νέο τραγούδι «Φταίει» κυκλοφορεί

-

Δες και αυτά

Μία ερμηνευτική και στιχουργική κατάθεση ψυχής για κάθε «Φταίει» που έχει ειπωθεί σε έναν αδιέξοδο έρωτα.

Ο Γιώργος Σαμπάνης …«Φταίει» που θα μας καθηλώσει ξανά με ένα καταπληκτικό τραγούδι και μία ραγισμένη ερμηνεία, γεμάτη συναισθήματα.

Είναι αναμφισβήτητα ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής – τραγουδοποιός της γενιάς του. Έχει κατακλύσει τα ραδιόφωνα με τις προσωπικές επιτυχίες του, αλλά και με τις συνθέσεις που υπογράφει ακατάπαυστα για καταξιωμένους συναδέλφους του, με τις οποίες ουσιαστικά στηρίζει και τροφοδοτεί ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής δισκογραφίας.

Δύο χρόνια μετά το πλατινένιο άλμπουμ «Λόγια Που Καίνε», το οποίο σύστησε αλλεπάλληλες επιτυχίες που ανέβηκαν στις υψηλότερες θέσεις των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, ο Γιώργος Σαμπάνης θα γοητεύσει το κοινό με νέες συναρπαστικές δημιουργίες.

Το νέο τραγούδι του φέρει τον τίτλο «Φταίει» και η ομάδα της επιτυχίας δεν αλλάζει επ’ ουδενί λόγω: Την εξαιρετική μουσική έχει υπογράψει ο υπέροχος Γιώργος Σαμπάνης, τους θεσπέσιους στίχους έχει καταθέσει η καταξιωμένη Ελεάνα Βραχάλη και την άψογη ενορχήστρωση έχει επιμεληθεί ο έμπειρος Soumka.

Ένα τραγούδι για τους αδιέξοδους έρωτες και όλα τα «Φταίει» που έχουν ειπωθεί όταν σε μία σχέση η αγάπη έχει περάσει σε ρόλο θεατή και τα όνειρα έχουν χαθεί στο σκοτάδι. Ποιος «Φταίει» θα το αποφασίσει η μοίρα, κάνοντας το δικό της λογαριασμό.

Στο τέλος όλα πληρώνονται και η απάτη σταματά ή «Φταίει» εκείνος  που αγκάλιασε ένα λάθος;

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Εναλλακτικά, ακούστε το στο Apple Music:

 

Αφήστε το σχόλιό σας