Πότε ολοκληρώνει ο Γιώργος Σαμπάνης τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο  «Acro» που ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο;

Το ACRO της Ιεράς Οδού μετατράπηκε φέτος σε Live Club και άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

On stage o Γιώργος Σαμπάνης, ένας από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλής ποπ τραγουδιστές της νεότερης γενιάς ξεσήκωνε το κοινό και ανέβαζε τη διάθεσή μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο με ένα ξέφρενο live party στο ACRO Club! Όλα τα αγαπημένα τραγούδια και οι μεγάλες επιτυχίες του Γιώργου Σαμπάνη αλλά και ενδιαφέρουσες διασκευές γνωστών τραγουδιών μας παρέσυραν και ξεσήκωσαν σε μοναδικά live party μέχρι το πρωί! Μαζί του το νεανικό συγκρότημα Hashtag!

Τα βράδια στο ACRO Club συμπλήρωναν γνωστοί dj’s στα decks που με τις μουσικές τους επιλογές έφεραν τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας χαρίζοντας στο κοινό μαγικές μουσικές στιγμές και ατέλειωτο χορό!

Σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο στο γνώριμο στέκι της Ιεράς Οδού, φέτος στήθηκε ένα “διαφορετικό” party και ένα είναι σίγουρο, ότι η αμεσότητα του Γιώργου Σαμπάνη on stage σε συνδυασμό με τις μουσικές επιλογές των επιλεγμένων dj’s, το ACRO Club έγινε το αγαπημένο live στέκι διασκέδασης στο Γκάζι!

Πότε όμως ολοκληρώνονται οι επιτυχημένες εμφανίσεις του τραγουδιστή;

Όπως μας πληροφορεί ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης, αυτό αναμένεται να συμβεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, σχολιάζοντας επίσης ότι το ευχαριστώ είναι λίγο γι’αυτή την εκπληκτική σεζόν και θέλει να το πει στο κοινό on stage:

«Μετά απο μια εκπληκτική σεζόν το ταξίδι μας για φέτος στο ACRO – Official ολοκληρώνεται το άλλο Σάββατο 22/2! 
Το ευχαριστώ είναι λίγο…και θέλω να σας το πω on stage! Ραντεβού εκεί λοιπόν για τα δυο τελευταία διήμερα μας! G.S»

Αφήστε το σχόλιό σας