Ο Γιώργος Σαμπάνης παρέλαβε την πλακέτα για το πλατινένιο δίσκο των επιτυχιών «Μόνο Εξ Επαφής»!

Ο Γιώργος Σαμπάνης γιόρτασε τις πλατινένιες πωλήσεις του άλμπουμ «Μόνο Εξ Επαφής».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου σε έναν νέο χώρο στο Γκάζι, συστεγαζόμενο στο κτήριο του «Acro» όπου εμφανίζεται με επιτυχία ο τραγουδιστής  για τρίτη συνεχή χρονιά.

Καλεσμένοι ήταν οι συντελεστές της δισκογραφικής δουλειάς και γνωστοί καλλιτέχνες: Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαζωνάκης, Πάνος Κιάμος, Τάμτα, Στέλλα Καλλή, Ευρυδίκη και Μαλού. Οι περισσότεροι εξ αυτών μάλιστα έχουν ερμηνεύσει πασίγνωστα κομμάτια με τη συνθετική υπογραφή του Γιώργου Σαμπάνη.

Ο δίσκος «Μόνο Εξ Επαφής» ήταν μία από τις ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις της προηγούμενης σεζόν. Τα τραγούδια του CD απέσπασαν θετικότατα σχόλια. Το «Ποιον Αγαπάς», το «Πριν Πεις Σ’ Αγαπώ», το «Κανείς Δεν Ξέρει» και εσχάτως το ομότιτλο αγαπήθηκαν από τους ακροατές. Τις συνθέσεις σφραγίζει προσωπικά ο ταλαντούχος τραγουδιστής και η Ελεάννα Βραχάλη υπογράφει τους στίχους. Τις ενορχηστρώσεις επιμελήθηκε ο Soumka.

Η Cobalt Music και η διευθύντρια της εταιρείας, Άννα – Μαρία Αντίππα, επιφύλασσαν στον Γιώργο Σαμπάνη ένα ιδιαίτερο δώρο, προσφέροντάς του Το «Μόνο Εξ Επαφής» σε έκδοση βινυλίου!

Δείτε τα φωτογραφικά παρασκήνια του event παρακάτω:

Αφήστε το σχόλιό σας