Ρότα νέου δίσκου έχει χαράξει ο Γιώργος Σαμπάνης!

Ο Γιώργος Σαμπάνης κορυφώνει τις διεργασίες για να μας συναρπάσει και πάλι με ολοκαίνουρια τραγούδια που θα γίνουν αναμφισβήτητα μεγάλες επιτυχίες.

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, ο πλατινένιος δίσκος «Μόνο Εξ Επαφής» εξακολουθεί να προσφέρει τραγούδια με αδιάλειπτη παρουσία στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

«Ποιον Αγαπάς», «Κανείς Δεν Ξέρει», «Πριν Πεις Σ’ Αγαπώ», «Μόνο Εξ Επαφής» και το τελευταίο όλων, το «Άργησες Πολύ» με σταθερή και αμετάβλητη παρουσία στο Top 20 του ελληνικού airplay.

Ο καιρός έχει περάσει και ο αστείρευτα ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός μπήκε για άλλη μία φορά στο στούντιο, ώστε να ανελκύσει από το «μέσα» του όσες συναισθηματικές εμπειρίες έχουν μεσολαβήσει και να τις μεταφέρει στο μικρόφωνο.

Η δισκογραφική εταιρεία του, Cobalt Music, έκανε γνωστό με μία φωτογραφία ότι η καινούρια δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Σαμπάνη βρίσκεται καθ’ οδόν για τη στιγμή που θα φτάσει ολοκληρωμένη στους ακροατές.

Χωρίς να έχει διαρρεύσει κάτι άλλο, φανταζόμαστε (και ευχόμαστε) ότι η απόλυτα ταιριαστή και επιτυχημένη συνύπαρξη του Γιώργου Σαμπάνη στις συνθέσεις και της Ελεάνας Βραχάλη στους στίχους – που ακούσαμε στα δύο τελευταία CD – θα επαναληφθεί!

Εν αναμονή λοιπόν του πρώτου ακούσματος, το οποίο λογικά θα έρθει μέσα στο φθινόπωρο.

Δείτε την ανάρτηση της Cobalt Music:

 

Αφήστε το σχόλιό σας