Σε ένα ανατριχιαστικό πείραμα με αληθοφανή κατάληξη συμμετείχε ο Γιώργος Σαμπάνης, ως ο ήρωας του οπτικοποιημένου «Μόνο Εξ Επαφής».

Το τέταρτο διαδοχικά single από τη νέα δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Σαμπάνη, μετά τις αγαπημένες επιτυχίες «Ποιον Αγαπάς», «Κανείς Δεν Ξέρει» και «Πριν Πεις Σ’ Αγαπώ», επιφυλάσσει το πιο ιδιαίτερο video clip που έχει προβληθεί στα ελληνικά μουσικά δρώμενα.

Το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου, «Μόνο Εξ Επαφής», είναι μία υποβλητική ροκ μπαλάντα η οποία εξελίσσεται γοργά σε ένα κορύφωμα συναισθημάτων. Η μουσική ανήκει στον Γιώργο Σαμπάνη και οι στίχοι στην Ελεάνα Βραχάλη, όπως συμβαίνει σε ολόκληρο το άλμπουμ των αλλεπάλληλων hit. Την παραγωγή των συναρπαστικών τραγουδιών επιμελήθηκε ο Soumka.

Στο επίσημο video clip του «Μόνο Εξ Επαφής» λαμβάνει χώρα ένα σοκαριστικό πείραμα. Η ανθρώπινη ζωή διαμορφώνεται στο εργαστήριο, «πλάθοντας» άτομα αποξενωμένα αλλά ελεύθερα μέσα στον δικό τους κόσμο. Η τελευταία σκηνή του συνταρακτικού video clip που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος θέτει μέσω των κατάλληλων πλάνων την ανατριχιαστική διατύπωση: «Ίσως τα έχουμε καταφέρει…».

Από τις 23 Οκτωβρίου ο Γιώργος Σαμπάνης επανέρχεται για τρίτη χρονιά στο απόλυτο live clubbing στέκι του «Acro» έχοντας πλάι του την Τάμτα και την Ευρυδίκη.

Το single «Μόνο Εξ Επαφής», όπως και το ομώνυμο άλμπουμ, κυκλοφορούν από την Cobalt Music.

Αφήστε το σχόλιό σας