Γιώργος Σαμπάνης - Κωνσταντίνος Αργυρός - xclusive single night out
Γιώργος Σαμπάνης – Κωνσταντίνος Αργυρός

Για να μη σας βρει μόνους ο Άγιος Βαλεντίνος, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Ρυθμός 949 σας ετοιμάζουν μια βραδιά για να ερωτευθείτε ξανά!

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις οκτώμισι το βράδυ, ετοιμαστείτε για ένα XCLUSIVE LIVE στο Baraonda μόνο για λίγους τυχερούς! Σας περιμένει μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη περιποίηση και ένα πολύ δυνατό δίωρο live με Γιώργο Σαμπάνη και Kωνσταντίνο Αργυρό.

Μόνο 150 τυχεροί ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού θα ζήσουν από κοντά ακόμα μία special βραδιά. Θα μαζευτούν γύρω από τους δύο καλλιτέχνες, θα τραγουδήσουν μαζί τους, θα χορέψουν, θα αγκαλιαστούν. θα ερωτευθούν. Και ποιος ξέρει! Μετά το τέλος της βραδιάς ο Άγιος Βαλεντίνος μπορεί να σας βρει με όμορφη παρέα!

Όμως οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! Ένας τυχερός θα κερδίσει μια διαμονή για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου σε πολύ γνωστό ξενοδοχείου του κέντρου των Αθηνών, με σπέσιαλ δείπνο, σαμπάνια και… πολυτέλεια!

Οι λίγοι τυχεροί που θα κερδίσουν προσκλήσεις θα πιουν το ποτό τους κερασμένο από τον Ρυθμό, θα δοκιμάσουν γλυκά σε σχήμα καρδιάς και θα δοκιμάσουν την τύχη τους!

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι παραγωγοί του Ρυθμού. Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκος Παπαδάκης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μαρία Γεωργάκαινα, Νίκος Μάρκογλου, Σταμάτης Din Dan Done, Στέφανος Gateley, θα είναι όλοι εκεί και θα σας περιμένουν να περάσετε τη βραδιά μαζί τους.

Αφήστε το σχόλιό σας