Οι εμφανίσεις τους στο «Acro» ολοκληρώνονται και ο Γιώργος Σαμπάνης με την Ευρυδίκη και την Τάμτα μεταφέρουν τη διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, η Ευρυδίκη και η Τάμτα ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα και παίρνουν την άγουσα για τη Θεσσαλονίκη.

Το concept της live clubbing εμπειρίας που έχει λανσάρει ο Γιώργος Σαμπάνης στον πολύπλευρο χώρο του «Acro» έχει βρει ευρεία ανταπόκριση. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης του κοινού μετρά τρεις σεζόν επιτυχίας στο Γκάζι μονοπωλώντας το ενδιαφέρον όσων αναζητούν την ιδανική νεανική πρόταση διασκέδασης.

Η εκρηκτική Τάμτα στρέφει τα φώτα πάνω της παραμένοντας για δεύτερη συνεχομένη χρονιά στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη. Η ανατρεπτική Ευρυδίκη είναι το τρίτο μέλος της ανίκητης παρέας για φέτος.

Μετά από τέσσερις μήνες αδιάλειπτων εμφανίσεων το μουσικό σχήμα του «Acro» ετοιμάζεται να «κατεβάσει ρολά» στις 20 Φεβρουαρίου. Το αθηναϊκό κοινό θα μείνει παραπονεμένο αλλά οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης θα επωφεληθούν από την αστείρευτη ενέργεια από την οποία κυριεύονται οι τρεις καλλιτέχνες.

Από τις 26 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Σαμπάνης, η Ευρυδίκη και η Τάμτα θα τραγουδούν στο στέκι της Θεσσαλονίκης, το «Stage Live». Στα decks θα βρίσκεται ο DJ Αντώνης Δημητριάδης.

Αφήστε το σχόλιό σας