Αυθόρμητες απαντήσεις σε παράξενες ερωτήσεις του Λάμπρου Φισφή. Ο Γιώργος Σαμπάνης σίγουρα δεν ήξερε πού έμπλεκε όταν κάθισε στο «Πουφ».

Ο Γιώργος Σαμπάνης παίρνει τη σκυτάλη από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο «Πουφ» αυτής της εβδομάδας.

Δείτε όσα περίεργα συνέβησαν στο δεύτερο επεισόδιο της νέας μουσικο-χιουμοριστικής εκπομπής που προβάλλεται στο λογαριασμό της Cobalt Music στο YouTube, ένα από τα ελληνικά κανάλια της πλατφόρμας με τους περισσότερους συνδρομητές, σύμφωνα με τα δεδομένα.

Πως ακούγεται η υπόθεση ενός δημοφιλούς video game αν την τραγουδήσεις σε ρυθμό τσιφτετέλι; Τι φόραγε στον Γιώργο Σαμπάνη η μητέρα του και τον κορόιδευαν τα άλλα παιδιά στο σχολείο; Και πόσο πείθει ότι το δικό του… βουλκανιζατέρ είναι το καλύτερο;

Ο Γιώργος Σαμπάνης παίρνει τη σκυτάλη στο «Πουφ», τη νέα διαδικτυακή εκπομπή που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή (20/4) και αναπαράχθηκε, αλλά και συζητήθηκε πολύ όλες τις προηγούμενες ημέρες.

Σε ένα εξάλεπτο μουσικο-χιουμοριστικό επεισόδιο – σφηνάκι, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός απαντάει χωρίς δεύτερη σκέψη στις γρήγορες ερωτήσεις του γνωστού stand up comedian Λάμπρου Φισφή και παίζει με τη φωτιά, τραγουδώντας την υπόθεση ενός δημοφιλούς video game σε ρυθμό τσιφτετέλι ή μιμούμενος έναν ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ σε cult διαφήμιση που προκαλεί αβίαστα το γέλιο.

Δείτε τώρα το δεύτερο επεισόδιο του «Πουφ»:

Το «Πουφ» είναι μια νέας κοπής διαδικτυακή εκπομπή χωρίς λογοκρισία, όπου όλα λέγονται, όλα γίνονται και όλα είναι πιθανά! Κάθε εβδομάδα ένας διαφορετικός καλλιτέχνης «εκτίθεται» όπως ποτέ παλιότερα.

Η επιμέλεια και αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Μιχάλη Παπανικολάου και η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας