Ο Γιώργος Σαμπάνης αυτό το χειμώνα θα βρεθεί σε έναν εντυπωσιακό χώρο με θέα την Ακρόπολη!

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός, ο Γιώργος Σαμπάνης, κουβαλώντας στις αποσκευές του το τελευταίο χρυσό άλμπουμ του «Δεν είμαι ήρωας» ετοιμάζεται να ξεσηκώσει τη νυχτερινή Αθήνα έχοντας ως φόντο τον Ιερό Βράχο της πόλης.

Ο τραγουδιστής αυτό το χειμώνα θα ανέβει στη του αξιοζήλευτου νυχτερινού κέντρου «Acro», βρισκόμενο στις αρχές τις Ιεράς Οδού, το οποίο περιβάλλεται από γυάλινη πρόσοψη και δίνει τη δυνατότητα στους θαμώνες να απολαύσουν τη μοναδική θέα που προσφέρει και μετατρέπεται «live club» για να κάνει τη διαφορά στη νυχτερινή Αθήνα.

Με τις πρόσφατες επιτυχίες του «Ώρα μηδέν», «Μόνο αν θες εμένα», «Ό,τι και να είμαι», «Δεν είμαι ήρωας», αλλά και με παλαιότερα αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Μυστήριο τρένο», «Μακριά όσο ζω», «Σ΄αφήνω τώρα στον επόμενο» και το νέο του single «Μη μιλάς», ο Γιώργος Σαμπάνης θα δίνει κάθε βράδυ το δικό του μοναδικό σόου πάνω στη σκηνή.

Μαζί του θα βρίσκονται νέοι και ταλαντούχοι τραγουδιστές όπως το συγκρότημα των Hashtag, η Χριστίνα Μηλιού κ.ά. και μία σειρά γνωστών DJs που θα αναλαμβάνουν τα decks σε αυτό το μοναδικό μουσικό πάρτυ.

Η πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη έχει οριστεί για την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

ACRO Club – Ιερά Οδός 11
Τηλ: 2103417300
Από 18/10 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Τιμές:
Φιάλη: 110€
Φιάλη κρασί : 60€
Είσοδος με ποτό: 10€

Αφήστε το σχόλιό σας