Λίγες ακόμη νύχτες διασκέδασης μένουν στο «Acro» ώσπου να τελειώσει ο Γιώργος Σαμπάνης τις εμφανίσεις του.

Ο Γιώργος Σαμπάνης ήρθε στο «Acro» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Μαζί του ξεκίνησε η Demy (προτού ολοκληρώσει στην πορεία της εμφανίσεις της), η Μαλού, ενώ στα decks βρέθηκε ο μόνιμος συνεργάτης του τα τελευταία χρόνια ο Dj Αντώνης Δημητριάδης. Τελευταία προσθήκη στο σχήμα είναι η Ελισάβετ Σπανού.

Ο Γιώργος Σαμπάνης με τις μεγάλες του επιτυχίες που μονοπωλούν τα ραδιοφωνικά charts, τις επιτυχίες που έχει συνθέσει ο ίδιος για συναδέλφους του καθώς και ενδιαφέρουσες διασκευές αλλά και αγαπημένα τραγούδια από την ποπ/ροκ σκηνή, τραγούδια λαϊκά αλλά και από το έντεχνο ρεπερτόριο μας παρασύρει σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια που μας ξεσηκώνουν σε live party μέχρι το πρωί.

Χάρη στην ιδιαίτερη επικοινωνία του με το κοινό που τον ακολουθεί σε όλες του τις εμφανίσεις, με την ευρεία γκάμα του στο ρεπερτόριο, «ζωντανεύει» και να «απογειώνει» τα βράδια μας με ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που στόχο έχει την απόλυτη διασκέδαση!

Μία τραγική ερωτική ιστορία «ζωντανεύει»
στο «Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά»

Σε έναν από τους ωραιότερους χώρους της Αθήνας, το «Acro».

Το «Acro» ανέτρεψε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα, στήνοντας και φέτος ένα ξεχωριστό, δυνατό live party, καθιστώντας το, το must live στέκι διασκέδασης στο Γκάζι για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, απομένουν άλλες οχτώ εμφανίσεις έως ότου ο Γιώργος Σαμπάνης ρίξει την αυλαία. Συνεπώς, το μεγάλο πάρτι – φινάλε είναι το Σάββατο 8 Απριλίου.

Μην το χάσετε: Ακούστε ολοκληρωμένο το νέο άλμπουμ
του Γιώργου Σαμπάνη, «Λόγια Που Καίνε»

Γιώργος Σαμπάνης - Λόγια που καίνε (2016) - Hit Channel

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας