Ο Γιώργος Σαμπάνης θα αγγίξει με τη ζεστή φλόγα της φωνής του, ερμηνεύοντας μία νέα επιτυχία.

Το γνωρίζαμε, το περιμέναμε, το φανταζόμασταν. Ο Γιώργος Σαμπάνης ανανεώνει τη δισκογραφική παρουσία του με νέες επιτυχίες!

Το «Μόνο Εξ Επαφής», το προηγούμενο άλμπουμ του αστείρευτα ταλαντούχου τραγουδιστή και δημιουργού, κυκλοφόρησε πριν δύο χρόνια συστήνοντας λατρεμένες επιτυχίες με διάρκεια και αντοχή τόσο στα ραδιόφωνα όσο και στις προτιμήσεις των ακροατών.

«Ποιον Αγαπάς», «Κανείς Δεν Ξέρει», «Πριν Πεις Σ’ Αγαπώ», «Μόνο Εξ Επαφής» και το τελευταίο όλων, το «Άργησες Πολύ». Τραγούδια που αγκαλιάστηκαν θερμά και έκαναν το δίσκο του «Μόνο Εξ Επαφής» πλατινένιο.

Νέο υλικό, νέα εποχή

Όπως σας ενημερώσαμε πριν λίγο καιρό, ο Γιώργος Σαμπάνης έχει χαράξει ρότα για την έλευση της νέας δισκογραφικής δουλειάς του.

Προτού επανέλθει στη σκηνή του «Acro» για τέταρτη σεζόν επιτυχίας, σε ένα εγχείρημα που εξελίχθηκε σε κορυφαίο προορισμό διασκέδασης, ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει ως μέλημα την ανανέωση των μουσικών συνηθειών μας.

Με την καλλιτεχνική φλέβα του να χτυπά δυνατότερα από ποτέ, ο πληθωρικός Γιώργος Σαμπάνης θα αγγίξει με τη φλόγα της ζεστής φωνής του ερμηνεύοντας ένα τραγούδι με ευάλωτο «ψυχικό» κόσμο.

«Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά» και εκεί σταματάμε και εμείς για να απολαύσουμε λίαν συντόμως το ομώνυμο (και επί του παρόντος ακυκλοφόρητο) τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη.

Έρχεται από την Cobalt Music στις ραδιοφωνικές συχνότητες της χώρας στις 17 Οκτωβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι!

«Ίσως πιο βαθιά κοπώ, να μη μείνει τίποτα από σένα
Πόσο θέλω να μη σ’ αγαπώ, μα εσύ κυλάς παντού σε μένα
Σε σένα…»

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη κυκλοφόρησε
Ακούστε το εδώ!

 

Αφήστε το σχόλιό σας