Κομμάτι – κομμάτι θα συστήσει ο Γιώργος Σαμπάνης τον καινούριο δίσκο του.

Ο Γιώργος Σαμπάνης κάνει πράξη «Λόγια Που Καίνε» και συνθέτουν το μωσαϊκό της νέας δισκογραφικής δουλειάς του.

Ο πέμπτος προσωπικός δίσκος του πολυτάλαντου τραγουδιστή και συνθέτη καταφθάνει δύο χρόνια μετά το πλατινένιο «Μόνο Εξ Επαφής», το οποίο περιείχε επιτυχίες που άγγιξαν και αγκαλιάστηκαν θερμά.

Με την καλλιτεχνική φλέβα του να χτυπά δυνατότερα από ποτέ, ο πληθωρικός Γιώργος Σαμπάνης ερμηνεύει με τη συναισθηματική φλόγα της φωνής ένα τραγούδι με ευάλωτο «ψυχικό κόσμο».

Το «Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά» κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες και έχει ήδη αναδειχθεί σε ένα αγαπημένο τραγούδι που έχει ενταχθεί στις προτιμήσεις και βρίσκεται στο κατώφλι των δύο εκατομμυρίων προβολών.

Με την ώθηση αυτή, ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται για να τραγουδήσει «Λόγια Που Καίνε».

«Λόγια Που Καίνε» είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ του καλλιτέχνη που – όπως έχουμε συνηθίσει – υπογράφει με ταμπεραμέντο εξ ολοκλήρου συνθετικά ο ίδιος, παραδίδοντας την ευθύνη των στίχων στην εξαίσια πενα της Ελεάνας Βραχάλη.

Ο δίσκος θα γίνει τόπος δέκα ολοκαίνουριων τραγουδιών – επιτυχίες, τα οποία όμως θα αποκαλυφθούν ανά… δυάδες.

Προτού το CD του «Λόγια Που Καίνε» φτάσει στα ράφια των δισκοπωλείων, θα έχουμε την ευκαιρία να το γνωρίσουμε σταδιακά, ακούγοντας καθημερινά από δύο τραγούδια του. Τα τραγούδια θα δημοσιεύονται από τη δισκογραφική εταιρεία του Γιώργου Σαμπάνη, την Cobalt Music, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου.

Συντονιστείτε!

Αφήστε το σχόλιό σας