Μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Μελίνα Ασλανίδου θα εμφανίζεται ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Τον ερχόμενο χειμώνα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα μοιραστεί τη σκηνή με δύο αγαπημένες φωνές.

Το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουλίου, ο τραγουδιστής άφησε για λίγο τη θέση του κριτή στο «The X Factor 2» και ανέβηκε επάνω στη σκηνή του μουσικού talent show, ώστε να ερμηνεύσει ζωντανά μερικές από τις παλιές και νέες επιτυχίες του.

Με τραγούδια όπως το «Θάλασσες», το «Δεν Το Αντέχω», το «Σπάσ’ Τα», το «Για Σένα», το «Όλοι Μου Λένε» και το νέο του single «Μου ‘Χε Πει» , ο Γιώργος Παπαδόπουλος έδωσε το ρυθμό στο έβδομο live του «The X Factor  2», διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου και τους το τηλεοπτικό κοινό.

Προτού επιστρέψει στην καρέκλα του στην κριτική επιτροπή, ο Σάκης Ρουβάς ως παρουσιαστής του show ρώτησε το Γιώργο Παπαδόπουλο για τα μελλοντικά πλάνα του.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός, εκ των σημαντικότερων της γενιάς του, ανέφερε για πρώτη φορά ότι την επόμενη σεζόν θα εμφανίζεται στο ίδιο νυχτερινό κέντρο μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Μελίνα Ασλανίδου, αποκαλύπτοντας ένα από τα καλλιτεχνικά προγράμματα του χειμώνα.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποτελεί στενό συνεργάτη και των δύο καλλιτέχνιδων. Τα τελευταία χρόνια έχει υπογράψει συνθετικά μεγάλες επιτυχίες της Μελίνας Ασλανίδου όπως τα τραγούδια «Δεν Έχω Διεύθυνση», «Να Με Δικαιολογήσεις», «Προσωπική Επιλογή», «Αχ! Κινδυνεύω», «Καλοκαίρι Αγκαλιά Μου», «Τετάρτη Βράδυ» και όχι μόνο.

Στη Νατάσα Θεοδωρίδου, από την άλλη, ο Γιώργος Παπαδόπουλος έδωσε την εξαιρετική επιτυχία «Αν Είχα Μείνει», ενώ στον καινούριο δίσκο του, τους απολαμβάνουμε μαζί σε ένα μοναδικό ντουέτο με τίτλο «Αν Μ’ Αγαπάς Αληθινά».

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Παπαδόπουλος κυκλοφορεί
το νέο άλμπουμ «Πες Επιτέλους Σ’ Αγαπώ»

Γιώργος Παπαδόπουλος - Πες Επιτέλους Σ' Αγαπώ (album) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας