Μία υπέροχη βραδιά με αγαπημένους φίλους, συνεργάτες και συναδέλφους πέρασε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, με αφορμή το νέο δίσκο του «Πες Επιτέλους Σ’ Αγαπώ».

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο πιο ταλαντούχος τραγουδοποιός της γενιάς του, τιμήθηκε το βράδυ της Τρίτης 17 Οκτωβρίου με την πλατινένια απονομή του άλμπουμ «Πες Επιτέλους Σ’ Αγαπώ».

Κοντά του σε αυτή την εορταστική βραδιά ήταν αγαπημένοι φίλοι, συνεργάτες, καλλιτέχνες και η οικογένεια της Panik Entertainment Group.

Όλες οι επιτυχίες του Γιώργου Παπαδόπουλου και τα Νο1 τραγούδια του, που έχουν κυκλοφορήσει από την Panik Records και τη Criminal Music, τη νέα μουσική εταιρεία παραγωγής όπου συνθέτει ο ίδιος, ακούγονταν δυνατά και έντυσαν μουσικά τη λαμπερή βραδιά.

Ανάμεσα στους συνάδελφους του Γιώργου Παπαδόπουλου που παρέστησαν στη βραδιά ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Πάνος Κιάμος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Κώστας Μαρτάκης, αλλά και ο Πασχάλης.

O Γιώργος Παπαδόπουλος έχει επιλέξει έντεκα τραγούδια για το «Πες Επιτέλους Σ’ Αγαπώ», μεταξύ των οποίων τα «Δεν Το Αντέχω», «Όλοι Μου Λένε», «Μου ‘Χε Πει» και το «Μπράβο Σου», που είναι το νέο ραδιοφωνικό single του δίσκου.

Το «Πες Επιτέλους Σ’ Αγαπώ» έχει εμφανιστεί επί τρεις συνεχόμενες εβδομάδες (21 – 23/2017) στο Top 75 του επίσημου IFPI Chart και έχει φτάσει έως τη δεύτερη θέση (23/2017).

Από τις 27 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος αρχίζει εμφανίσεις μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Μελίνα Ασλανίδου στο «Ιερά Οδός».

Δείτε επίσης:
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος φέρνει το video clip του «Μπράβο Σου»

Γιώργος Παπαδόπουλος - Μπράβο Σου (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας