Ο Γιώργος Παπαδόπουλος κυκλοφορεί την καινούρια δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «Πες Επιτέλους Σ’ Αγαπώ».

Το νέο δίσκο του μοιράζεται ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο πιο ταλαντούχος τραγουδοποιός της γενιάς τους φέρνει στον κόσμο το πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της καριέρας του και πρώτο όσον αφορά στη συνεργασία του με την Panik Records που εγκαινιάστηκε στις αρχές του προηγούμενου έτους.

Η καινούρια δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Παπαδόπουλου τιτλοφορείται «Πες Επιτέλους Σ’ Αγαπώ» και περιέχει έντεκα τραγούδια.

Ανάμεσα σε αυτά εντοπίζουμε τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του που κατέκτησαν τις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού Airplay Chart: Το «Δεν Το Αντέχω» που αντίκρισε το Νο1 για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες, το «Όλοι Μου Λένε» που αναρριχήθηκε έως την πρώτη εξάδα, αλλά και το ολοκαινούριο «Μου ‘Χε Πει» που μόλις εμφανίστηκε στο Top 20 και ανεβαίνει ορμητικά.

Η μεγάλη έκπληξη που επιφυλάσσει ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο νέο δίσκο του είναι η συνάντηση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε ένα υπέροχο ντουέτο με τίτλο «Αν Μ’ Αγαπάς Αληθινά». Σημειωτέον, ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι το άτομο που υπογράφει συνθετικά την τελευταία επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου, «Αν Είχα Μείνει» και με αυτό το τραγούδι που ερμηνεύσουν μαζί επεκτείνουν τη σύμπραξή τους.

Από το «Πες Επιτέλους Σ’ Αγαπώ» δε λείπει ούτε η τεράστια επιτυχία «Σπάσ’ Τα» που χάραξε την καινούρια σελίδα του Γιώργου Παπαδόπουλου ούτε το «Να Να Να».

Κυκλοφορεί από την Panik Records και την Criminal Music.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. Πες Επιτέλους Σ’ Αγαπώ
2. Επιστρέφω
3. Αν Μ’ Αγαπάς Αληθινά – Συμμετέχει η Νατάσα Θεοδωρίδου
4. Όλοι Μου Λένε
5. Μπράβο Σου
6. Δεν Το Αντέχω
7. Μου ‘Χε Πει
8. Να Σε Ξεχάσω
9. Σπάσ’  Τα
10. Να Να Να
11. Κάπου Είσαι

Αφήστε το σχόλιό σας