Με μία δυναμική μπαλάντα και ένα video clip γεμάτο δράση συστήνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Να Περνάς».

Ανήκει στους πιο σημαντικούς και ταλαντούχους τραγουδοποιούς της γενιάς του, γεγονός πο αποδεικνύεται από τις κορυφαίες συνεργασίες που έχει πραγματοποιήσει έως τώρα. Έχει υπογράψει συνθετικά αγαπημένες επιτυχίες για σημαντικούς καλλιτέχνες και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του υπόσχεται ακόμη περισσότερες συμπράξεις.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος επανέρχεται δισκογραφικά με το «Να Περνάς», στο οποίο υπογράφει τη μουσική τους στίχους.

Το «Να Περνάς» είναι μία δυναμική μπαλάντα, πλαισιωμένη από μία απόλυτα συναισθηματική ερμηνεία που αναμφίβολα κάνει τη διαφορά.

Ο δυναμισμός του τραγουδιού αποτυπώνεται στην οθόνη μέσα από ένα video clip γεμάτο δράση, που υλοποιήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου. Τα γυρίσματα έγιναν σε εξωτερικούς χώρους στην Κάντζα και σε escape room στην Καλλιθέα και ο Γιώργος Παπαδόπουλος υποδύεται έναν κλέφτη που οδηγείται στο κελί.

«Πραγματικά ανυπομονώ να το ακούσετε και να μου στείλετε τις εντυπώσεις σας», έγραψε ο καλλιτέχνης για το «Να Περνάς».

«Είναι ένα τραγούδι από τα πολύ αγαπημένα μου και εύχομαι να σας αγγίξει τόσο δυνατά όσο εμένα! Να ξέρετε ότι δεν λιγόστεψαν οι άνθρωποι που λένε σ αγαπώ, λιγόστεψαν αυτοί που το εννοούν πραγματικά.»

Κυκλοφορεί από την Panik Records και την Criminal Music, την προσωπική δισκογραφική ετικέτα του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του, ο Γιώργος Παπαδόπουλος αρχίζει εμφανίσεις στο πλευρό της Πάολα στην ολοκαίνουργια «ΠΥΛΗ Α» (πρώην «Πύλη Αξιού») στη Θεσσαλονίκη.

Το σχήμα συμπληρώνουν ο Δήμος Αναστασιάδης και, σε guest εμφάνιση, οι Goin’ Τhrough.

 

Αφήστε το σχόλιό σας