Το καινούριο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου είναι καθ’ οδόν.

«Σαν Τρελός» θα επιστρέψει στο μουσικό προσκήνιο ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Αποτελώντας έναν από τους πιο ταλαντούχος τραγουδιστές και συνάμα τραγουδοποιούς της γενιάς του, την προηγούμενη άνοιξη κυκλοφόρησε τη νέα δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «Πες Επιτέλους Σ’ Αγαπώ».

Το άλμπουμ ανέβηκε στο Νο2 του επίσημου IFPI Chart και περιείχε επιτυχίες όπως το «Δεν Το Αντέχω» που αντίκρισε το Νο1 για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες, το «Όλοι Μου Λένε», το «Μου ‘Χε Πει», αλλά και την τελευταία πρόταση «Μπράβο Σου».

Όλα τα τραγούδια απέκτησαν μία θέση στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να καταγράφει μία μοναδική ακολουθία επιτυχιών.

Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Μελίνα Ασλανίδου σε μία… «ιερά» συμμαχία στην «Ιερά Οδό» και την πρόσφατη περιοδεία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανανεώνεται δισκογραφικά.

Το νέο τραγούδι του ονομάζεται «Σαν Τρελός».

Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Παπαδόπουλος αυτοπροσώπως, ενώ συνυπογράφει τους στίχους μαζί με τον Νικόλα Νικολάου. Τη σκηνοθεσία του video clip έχει αναλάβει ο Γιάννης Παπαδάκος και το video clip τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν μαζί με εκείνα τα τραγουδιού.

Το «Σαν Τρελός» θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records και την Criminal Music, την προσωπική δισκογραφική ετικέτα του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο video clip του «Μπράβο Σου»

Γιώργος Παπαδόπουλος - Μπράβο Σου (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας