Γιώργος Νταλάρας και Μαρία Φαραντούρη σε δύο παραστάσεις για τη στήριξη του Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Δύο σπουδαίες καλλιτεχνικές φυσιογνωμίες, ο Γιώργος Νταλάρας και η Μαρία Φαραντούρη, συμπράττουν στο Θέατρο Παλλάς για δύο μεγάλες συναυλίες.

Με τη συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, η οποία τελεί υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Λουκά Καρυτινού, οι δύο φημισμένοι Έλληνες καλλιτέχνες θα ακολουθήσουν από τη σκηνή του κινηματοθεάτρου τα ίχνη των σημαντικότερων συνθετών της ελληνικής μουσικής (Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Σταύρος Κουγιουμτζής και άλλοι) ερμηνεύοντας στιγμές από το φάσμα του έργου τους μαζί με επιλεγμένες μπαλάντες της Μεσογείου.

Το πρόγραμμα που είχε παρουσιαστεί με επιτυχία στο Ισραήλ τον Μάιο του 2014 ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Θέατρο Παλλάς. Οι δύο παραστάσεις θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Ιανουαρίου (ώρα 20:30) υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Μέρος των εσόδων και οι αμοιβές των καλλιτεχνών θα προσφερθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την υποστήριξη προσφύγων και αστέγων.

Μαζί τους οι μουσικοί Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Μανώλης Καραντίνης και Κωνσταντίνος Γεδίκης (μπουζούκι).

Εισιτήρια – Τιμές

Πλατεία: 10€, 12€, 15€
Εξώστης: 7€, 12€, 15€
Θεωρεία: 5€, 10€, 12€, 15€

 

Αφήστε το σχόλιό σας