Ο Γιώργος Νταλάρας παρουσίασε τις δύο δισκογραφικές δουλειές «Διφωνίες» & «Τα τραγούδια των αγίων» σε ένα πολύ ζεστό και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα…

Γιώργος Νταλάρας – «Διφωνίες» & «Τα τραγούδια των αγίων»
Η δισκογραφία του Γιώργου Νταλάρα σε νέα τροχία.

Σε ένα πολύ ζεστό και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, έγινε η παρουσίαση των 2 cd του Γιώργου Νταλάρα, «Τα τραγούδια των αγίων» και «Διφωνίες» στα Public Συντάγματος την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013.

Πολύς κόσμος, συνεργάτες, φίλοι, δημοσιογράφοι και ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού Μελωδία παρευρέθηκαν στη βραδιά αυτή.

Την εκδήλωση προλόγισε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Minos – EMIΜαργαρίτα Μάτσα, ο παραγωγός των εκδόσεων αυτών Ηλίας Μπενέτος, ο Ξενοφών Ραράκος από πλευράς του ραδιοφωνικού σταθμού Μελωδια και ο Γιωργος Τσάμπρας.

Ο Γιώργος Νταλάρας φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, μίλησε για τις εκδόσεις αυτές και πόσο σημαντικές είναι και ερμήνευσε ορισμένα τραγούδια από τις δυο αυτές εκδόσεις.

Ακούστε και δείτε παρακάτω το Γιώργο Νταλάρα  να τραγουδά στην παρουσίαση των νέων δίσκων του τα «Μικρή πατρίδα» και «Ένας κόμπος η χαρά» αποκλειστικά μέσα από τη κάμερα του Hit-Channel

Αφήστε το σχόλιό σας