Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη & Γλυκερία. Η κορυφαία μουσική συνάντηση σε μια καλοκαιρινή περιοδεία σε επιλεγμένες πόλεις – σταθμούς ανά την Ελλάδα.

Η κορυφαία μουσική συνάντηση του Χειμώνα στην σκηνή της Ιεράς Οδού με τον Γιώργο Νταλάρα, την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία που μάγεψε, αποθεώθηκε και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και το δυνατό χειροκρότημα του κοινού δίνει ραντεβού για λίγες παραστάσεις σε μια καλοκαιρινή περιοδεία σε επιλεγμένες πόλεις – σταθμούς ανά την Ελλάδα

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις μεγάλοι ερμηνευτές, τρεις φωνές που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία, συναντιούνται ξανά στη σκηνή για να θυμηθούν και να μας θυμίσουν τραγούδια σταθμούς στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και να σηματοδοτήσουν το σήμερα! Με την προσωπική του ιστορία ο καθένας, την πείρα τους, την απαράμιλλη τέχνη τους και το μοναδικό ταλέντο τους, θα μας χαρίσουν με την αστείρευτη φλόγα τους για τραγούδι, καλοκαιρινές βραδιές πραγματικής ψυχαγωγίας και χαράς σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει κανείς να χάσει. Ένα πρόγραμμα που μας ταξιδεύει στο χρόνο, μας ξαναφέρνει στο νου γλυκιές αναμνήσεις από χρόνια ξέγνοιαστα, ήχους αγαπημένους και στίχους αξέχαστους σε μια μουσική διαδρομή γεμάτη εναλλαγές και όμορφες εκπλήξεις.

Οι τρεις τους σε αυτή την μοναδική συνύπαρξη, θα «χαρίσουν» και θα «μοιραστούν» όσα καλά έχουν συνδεθεί μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια και θα μας «κεράσουν» εκπλήξεις μέσα από τη φωνή της ψυχής τους.

Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία!
Τρεις μοναδικές φωνές, μια μεγάλη συνάντηση, μια σπουδαία στιγμή.

Μαζί τους μια σπουδαία ορχήστρα από σολίστες μουσικούς που στηρίζουν και φωτίζουν με το παίξιμο τους τα τραγούδια.

Οι ημερομηνίες & οι σταθμοί της περιοδείας

– 26 Ιουνίου: Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
– 30 Ιουνίου: Θέατρο Δάσους, Θεσσαλονίκη
– 21 Ιουλίου: Κηποθέατρο Λεμεσού
– 22 Ιουλίου: Παττίχειο Λάρνακας
– 31 Ιουλίου: Δίον, Φεστιβάλ Ολύμπου
– 1 Αυγούστου: Αμφιθέατρο Σίβηρης, Φεστιβάλ Κασσάνδρας
– 3 Αυγούστου: Φεστιβάλ Φιλίππων
– 11 Αυγούστου: Μαρίνα Ρεθύμνου Κρήτης, Νότιο Φεστιβάλ Ρεθύμνου,
– 13 Αυγούστου: Βουζουνεράκειο Δημοτικό Στάδιο Ιεράπετρας Κρήτης, Νότιο Φεστιβάλ Ιεράπετρας,
– 14 Αυγούστου: , Γυμνάσιο Καστελλίου Πεδιάδος, Ηράκλειο Κρήτης
– 16 Αυγούστου: Λαμπράκειο Γυμνάσιο Βάμου Αποκορώνου Χανίων, Κρήτη
– 21 Σεπτεμβρίου: Θέατρο Βράχων, Φεστιβάλ Βύρωνα

(Δελτίο Τύπου)

Αφήστε το σχόλιό σας