Μία μαγική συναυλία με αφορμή το νέο κοινό τους δίσκο – γεγονός, επιφύλασσαν ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μπάμπης Στόκας.

Χθες, Τετάρτη 31 Μαΐου, δύο από τις σπουδαιότερες φωνές-θρύλους του ελληνικού τραγουδιού, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μπάμπης Στόκας, συναντήθηκαν με την υποστήριξη του «Μελωδία 99.2» στην ιστορική σκηνή της «Ιεράς Οδού» για μία και μόνη βραδιά, προκειμένου να ερμηνεύσουν ζωντανά τα 11 εκλεκτά τραγούδια του άλμπουμ «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας» σε στίχους Ελεάνας Βραχάλη και μουσική Γιώργου Σαμπάνη.

Η βραδιά, όπως ήταν αναμενόμενο, εξελίχθηκε στο πιο σπάνιο μουσικό γεγονός της χρονιάς!

Οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες ανέβηκαν μαζί στη σκηνή της κατάμεστης «Ιεράς Οδού», λίγο μετά τις 20:00, αρχικά ερμηνεύοντας καταχειροκροτούμενοι το ντουέτο «Κλειδαριές», με το οποίο ξεκίνησε το κοινό τους μουσικό ταξίδι πριν από περίπου ένα χρόνο.

Στη συνέχεια, αφού καλωσόρισαν το συγκινητικά θερμό κοινό που είχε σπεύσει έγκαιρα να εξασφαλίσει προσκλήσεις γι’ αυτή την πραγματικά αξέχαστη βραδιά, κάλεσαν στη σκηνή τους δύο δημιουργούς που υπογράφουν το άλμπουμ «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας», τη στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη και το συνθέτη Γιώργο Σαμπάνη, καθώς και τη διευθύντρια της Cobalt Music κ. Άννα-Μαρία Αντίππα, η οποία από την πρώτη στιγμή πίστεψε, αγκάλιασε και στήριξε το εγχείρημα.

Στην πορεία της βραδιάς, οι δύο τραγουδιστές ερμήνευσαν, μία ο ένας και μία ο άλλος, τα 11 τραγούδια-διαμάντια του δίσκου, αποκαλύπτοντας σιγά σιγά τη λάμψη τους, ενώ στις βιντεο-οθόνες προβάλονταν τα πρωτότυπα εικαστικά βίντεο με την υπογραφή των αναγνωρισμένων σύγχρονων Ελληνίδων καλλιτέχνιδων Μαρίας Ευσταθίου και Ελεάννας Μαρτίνου, βίντεο που έγιναν με τη βοήθεια της «Eleftheria Tseliou Gallery» για να συμπληρώσουν & να ολοκληρώσουν την εμπειρία αυτής της σπουδαίας μουσικής σύμπραξης.

Στην «Ιερά Οδό» βρέθηκαν μεταξύ άλλων για να τιμήσουν τους καλλιτέχνες και το όλο εγχείρημα οι Μάνος Ελευθερίου, Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δήμος Αναστασιάδης, Παυλίνα Βουλγαράκη, Μαριάνα Τουμασάτου με το σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου και Κώστας Σπυρόπουλος.

Ο δίσκος «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας»  κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Φωτογραφίες

Δείτε επίσης: Γιώργος Νταλάρας & Μπάμπης Στόκας
κυκλοφορούν το δίσκο «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας»

Γιώργος Νταλάρας - Μπάμπης Στόκας - Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας (cover) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας