Οι Γιώργος & Νίκος Στρατάκης θα συστήσουν ζωντανά στο κοινό το καινούριο άλμπουμ τους «Δίκταμο & Νεράντζι».

Η Spider Music έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην παρουσίαση του δίσκου «Δίκταμο & Νεράντζι» που κυκλοφορούν οι Γιώργος & Νίκος Στρατάκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο».

Οι αδελφοί Στρατάκη δημιουργούν, ζυμωμένοι με τη μουσική της παράδοση και τους αρχαίους της μύθους της Κρήτης. Το «Δίκταμο & Νεράντζι» που κυκλοφορεί από τη Spider Music, συνδυάζει τις νουθεσίες των μεγάλων τους δασκάλων και την ορμή του ταλέντου των δύο αδελφών.

Ο δίσκος περιλαμβάνει συνολικά δώδεκα τραγούδια, σε μουσική του Γιώργου Στρατάκη και στίχους της Ροδάνθης Κατσοπρινάκη, του Θεόδωρου Ριγινιώτη, της Δέσποινας Σπαντιδάκη, του Δημήτρη Γκόγκου, της Κατερίνας Αεράκη, του Νίκου Στρατάκη και του Κώστα Κουτάντου.

Επίσης περιέχει τα παραδοσιακά τραγούδια «Ο βοσκός και ο Βασιλιάς», σε διασκευή του Νίκου Στρατάκη, ο «Αργιλές», σε μουσική Ανατολικής Μακεδονίας, ο «Ντελικανής», σε παραδοσιακή μουσική και ο «Ερωτόκριτος» επίσης σε παραδοσιακή μουσική, ποίηση του Βιτσέντζου Κορνάρου και σε διασκευή που έχει επιμεληθεί ο Νίκος Στρατάκος. Τα τραγούδια ερμηνεύουν ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει live μουσικό πρόγραμμα.

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», στην Κεντρική Σκηνή και ώρα 20:30.

 

Αφήστε το σχόλιό σας