Με μεγάλες και αγαπημένες επιτυχίες και ιδιαίτερες ερμηνείες «απογείωσε» ο Γιώργος Μαζωνάκης τον ημιτελικό του «The X Factor 2».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης εκτόξευσε το κέφι στα ύψη στο συναρπαστικό ημιτελικό του «The X Factor 2» με τις μοναδικές ερμηνείες του, δίνοντάς του ξεχωριστή νότα.

Ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης της ελληνικής δισκογραφίας που αποτελεί μία κατηγορία από μόνος του, άφησε για λίγο το πόστο του κριτή του μουσικού talent show, ρόλος όπου δοκιμάζεται για πρώτη φορά φέτος και ανέβηκε επάνω στο stage ώστε να τραγουδήσει ζωντανά αγαπημένες, νέες και παλιές, επιτυχίες στο ένατο live show της Δευτέρας 17 Ιουλίου.

Με τη συνοδεία της ορχήστρας του, ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγούδησε μερικές από τις τελευταίες επιτυχίες του, όπως το «Τέρμα», το «Δε Γουστάρω» και το «Έλα Πίσω Στη Θέση Σου».

Όταν προχώρησε στο λαϊκό πρόγραμμα με παλαιότερα αγαπημένα τραγούδια, όπως τα «Ζηλεύω», «Το Λάθος Μου Το Τελευταίο», «Μη Μου Ζητάς» και «Τρεις Το Πρωί», ο καλλιτέχνης παρέσυρε στη διασκέδαση τους υπόλοιπους κριτές, το κοινό που βρισκόταν στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν από τους δέκτες τους.

Στο τέλος, πριν πάρει πάλι θέση στην κριτική επιτροπή, ο Γιώργος Μαζωνάκης επιβεβαίωσε την είδηση που σας έχουμε μεταφέρει εδώ και καιρό, ότι τον επόμενο χειμώνα θα εμφανίζεται μαζί με την Πάολα, ενώ όπως ανέφερε συζητούν και με ένα τρίτο «μεγάλο όνομα» που δεν είναι ανακοινώσιμο.

Δείτε την εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη στον ημιτελικό του «The X Factor 2»:

Δείτε επίσης:
Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο δυναμικό της Minos EMI / Universal

Γιώργος Μαζωνάκης - Μαργαρίτα Μάτσα - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας