Με ένα «Θαύμα» επιστρέφει ο Γιώργος Μαζωνάκης και στρέφει τα φώτα σε ανθρώπους που διηγούνται τις δικές τους ιστορίες.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης περιμένει ένα «Θαύμα» για το νέο τραγούδι του.

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης μόνο δικαιωμένος πρέπει να αισθάνεται για τη μεταγραφή του στη Minos EMI / Universal, καθώς τα δύο τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει με την ετικέτα της νέας δισκογραφικής εταιρείας του, έχουν στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Η νέα αυτή συνεργασία εγκαινιάστηκε το φθινόπωρο του 2017 με το μοναδικό «Σώπα Κι Άκου», σε μουσική του καταπληκτικού Γιώργου Σαμπάνη και σε στίχους της εξαιρετικής Ελένης Γιαννατσούλια, το οποίο ανέβηκε στην κορυφαία πεντάδα του ελληνικού Airplay Chart.

Λίγο πριν υποδεχθεί το φετινό καλοκαίρι, ο Γιώργος Μαζωνάκης επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη με το υπέροχο «Αγαπώ Σημαίνει», σε μουσική και στίχους του πολυσύνθετου Μιχάλη Κουινέλη τον Stavento.

Το τραγούδι αγκαλιάστηκε πολύ θερμά από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, αποσπώντας ιδιαίτερα θετικά σχόλια, ενώ απέκτησε μία θέση στο Top 3 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Στο κατώφλι της επιστροφής του στη σκηνή του «Έναστρον» για το φετινό χειμώνα, ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορεί ένα νέο single με τον τίτλο «Θαύμα».

Με την πρωτοπορία να είναι ένα από τα βασικά γνωρίσματά του, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δημιουργεί μία διαδικτυακή καμπάνια για την προώθηση του τραγουδιού, η οποία στρέφει τα φώτα σε ανθρώπους που έχουν να διηγηθούν τις δικές τους προσωπικές ιστορίες.

Τι είναι για εσένα ένα θαύμα; Πρώτος μπροστά στη κάμερα στέκεται ο Παραολυμπιονίκης αθλητής του στίβου Γιάννης Σεβδικάλης.

Τα βίντεο δημοσιεύονται στην ενότητα των ιστοριών στο λογαριασμό του Γιώργου Μαζωνάκη στο Instagram.

Το νέο τραγούδι «Θαύμα» κυκλοφορεί σύντομα από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας