Ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε εικόνα στο ολοκαίνουριο τραγούδι του.

«Σώπα Κι Άκου», ο Γιώργος Μαζωνάκης οπτικοποίησε τη νέα μεγάλη επιτυχία του!

Το ολοκαίνουριο τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη ξεχώρισε ήδη από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του και ήδη έχει καταφέρει να βρεθεί στις πρώτες θέσεις των trending videos στο YouTube.

Το video clip του τραγουδιού γυρίστηκε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις Αλυκές Αναβύσσου. Πρωταγωνιστής ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος περιπλανώμενος ολομόναχος σε μια ερημική τοποθεσία, ξεσπάει μέσα από τους γεμάτους νόημα στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και τη δυναμική μουσική σύνθεση του Γιώργου Σαμπάνη.

Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται μια συναρπαστική έκρηξη συναισθημάτων που εναρμονίζεται πλήρως με το γύρω περιβάλλον, στο οποίο έρχονται τα πάνω κάτω εξαιτίας της έντασης του τραγουδιστή.

Ο συνεχής αντικατοπτρισμός των συναισθημάτων του Γιώργου Μαζωνάκη στο φακό της κάμερας του σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου συναρπάζει και κορυφώνεται με ένα εντυπωσιακό rewind των έντονων αυτών στιγμών, οι οποίες φτάνουν εκεί ακριβώς από όπου ξεκίνησαν: Στην μοναχική αλλά επιβλητική παρουσία του καλλιτέχνη, που αποτυπώνεται πλήρως στο γεμάτο ένταση και νόημα βλέμμα του.

Το «Σώπα Κι Άκου» είναι το ολοκαίνουριο hit single του Γιώργου Μαζωνάκη και κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Δείτε φωτογραφίες από το video clip παρακάτω:

«Σώπα Κι Άκου» τη νέα επιτυχία
του Γιώργου Μαζωνάκη που κυκλοφόρησε

Γιώργος Μαζωνάκης - Giorgos Mazonakis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας