Έκρηξη συναισθημάτων, ένταση, ερημιά και ο Γιώργος Μαζωνάκης σε ένα συναρπαστικό video clip.

«Σώπα Κι Άκου», ο Γιώργος Μαζωνάκης οπτικοποίησε τη νέα μεγάλη επιτυχία του!

Το ολοκαίνουριο τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη ξεχώρισε από τις πρώτες ώρες και έχει καταφέρει να βρεθεί στις πρώτες θέσεις των trending videos στο YouTube. Επιπλέον, έκανε είσοδο στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart μέσα σε μία μόλις εβδομάδα επίσημης κυκλοφορίας.

Το video clip για το «Σώπα Κι Άκου» γυρίστηκε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις Αλυκές Αναβύσσου. Πρωταγωνιστής είναι φυσικά ο Γιώργος Μαζωνάκης, που περιπλανάται ολομόναχος σε μια ερημική τοποθεσία και ξεσπάει μέσα από τους γεμάτους νόημα στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και τη δυναμική μουσική σύνθεση του Γιώργου Σαμπάνη.

Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται μια συναρπαστική έκρηξη συναισθημάτων που εναρμονίζεται πλήρως με το γύρω περιβάλλον, στο οποίο έρχονται τα πάνω – κάτω εξαιτίας της έντασης του τραγουδιστή.

Ο συνεχής αντικατοπτρισμός των συναισθημάτων του Γιώργου Μαζωνάκη στο φακό της κάμερας του σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου συναρπάζει και κορυφώνεται με ένα εντυπωσιακό rewind των έντονων αυτών στιγμών, οι οποίες φτάνουν εκεί ακριβώς από όπου ξεκίνησαν: Στη μοναχική αλλά επιβλητική παρουσία του καλλιτέχνη, που αποτυπώνεται πλήρως στο γεμάτο ένταση και νόημα βλέμμα του.

Έρχεται σύντομα από τη Minos EMI / Universal.

«Σώπα Κι Άκου» τη νέα επιτυχία
του Γιώργου Μαζωνάκη που κυκλοφόρησε

Γιώργος Μαζωνάκης - Giorgos Mazonakis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας