Ο Γιώργος Μαζωνάκης επανήλθε δριμύτερος για να κατακλύσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

«Σώπα Κι Άκου», ο Γιώργος Μαζωνάκης επέστρεψε θριαμβευτικά με το τραγούδι – ατάκα του φετινού χειμώνα.

Έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο δισκογραφικής απουσίας, ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης του ελληνικού πενταγράμμου δίνει το στίγμα του με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που έχει γίνει επιτυχία κυριολεκτικά από την πρώτη στιγμή.

Έχοντας δίπλα του τη νέα δισκογραφική εταιρεία του, τη Minos EMI / Universal, ο Γιώργος Μαζωνάκης ακούγεται δυνατά σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας με το «Σώπα Κι Άκου» που έχει συναρπάσει.

Μετά από πολλές επιτυχίες, ο χαρισματικός καλλιτέχνης εμπιστεύεται ξανά το άκρως επιτυχημένο και απόλυτα δοκιμασμένο δίδυμο του ταλαντούχου Γιώργου Σαμπάνη και της εξαιρετικής Ελένης Γιαννατσούλια, οι οποίοι υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα.

«Σώπα Κι Άκου», η νέα μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη έχει εκτοξευθεί στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις και μέσα σε μία μόλις εβδομάδα επίσημης κυκλοφορίας αντικρίζει μία θέση στο Top 20 του επίσημου Airplay Chart, βάζοντας ως στόχο τίποτα λιγότερο από την κορυφή.

Το τραγούδι έχει συγκεντρώσει πάνω από μισό εκατομμύριο προβολών στο YouTube και παραμένει στις πρώτες θέσεις των τάσεων.

Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε η οπτικοποίηση του «Σώπα Κι Άκου» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου και η εντυπωσιακή έκβαση θα κόψει την ανάσα με ένα δυναμικό κρεσέντο συναισθημάτων.

Διαβάστε ακόμα:
«Σώπα Κι Άκου» τη νέα μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη

Γιώργος Μαζωνάκης - Giorgos Mazonakis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας