Το «Σημείο G» στην επαφή του οποίου θα εκστασιάζονται οι αισθήσεις και η διασκέδαση εντόπισε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρήκε το «Σημείο G»!

Στο μήκος μίας επιτυχημένης διαδρομής που συμπληρώνει τα 23 χρόνια, τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Γιώργο Μαζωνάκη είναι η ανατρεπτική δράση και η πρωτοπορία.

Με κατακτημένη την καταξίωση και την επιτυχία, ένας καλλιτέχνης αυτής της εμβέλειας δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Οφείλει όμως να παραμένει σε εγρήγορση, να πιάνει το σφυγμό της εποχής και να τελεί (υπο)δείγμα προς μίμηση.

Γι’ αυτό ξεχωρίζει και ο Γιώργος Μαζωνάκης που ανασυντάσσει τις δυνάμεις του για μία σεζόν χωρίς προηγούμενο, για μία σεζόν που θα γίνει από την πρώτο λεπτό το επίκεντρο της συζήτησης στην πόλη.

Το «Σημείο G» του «Έναστρον»

Όπως γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό, ο καλλιτέχνης πρόκειται να συνεχίσει τις ζωντανές εμφανίσεις στο «Έναστρον» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προετοιμάζοντας ένα ιδιαίτερα απαιτητικό project.

Για το λόγο αυτό και ο γνωστός χώρος στο νούμερο 178 της Λ. Πειραιώς ανακαινίστηκε εκ βάθρων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με τις εργασίες να παραμένουν σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Ένα video λίγων δευτερολέπτων που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες ενέτεινε το μυστήριο και έδωσε τροφή για σχόλια, ερωτηματικά και αναρίθμητες διαδικτυακές κοινοποιήσεις στην προσπάθεια επίλυσης των ερωτηματικών που πλανιόνταν.

Οι πιο υποψιασμένοι κατάλαβαν τι συμβαίνει και έκλεισαν πονηρά το μάτι στους υπόλοιπους, περιμένοντας τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης όπως δεν το έχετε ξαναδεί

Το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό απόσπασμα υψηλής αισθητικής αφορά την επικείμενη παρουσία του Γιώργου Μαζωνάκη στο «Σημείο G», στο οποίο έχει μεταμορφωθεί το «Έναστρον».

Χωρίς το παραμικρό ίχνος αμφιβολίας, ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ο μόνος καλλιτέχνης στην Ελλάδα που μπορεί να στήσει αυτό το ανατρεπτικό σκηνικό.

Ένα οne man show που δίνει όλη του την έμφαση σε μία λέξη: «Show».

Το κοινό αναμένεται να βιώσει με όλες τις αισθήσεις του μία διαδραστική εμπειρία και να συμμετάσχει στο έπακρο στον εκστασιασμό από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή, είτε είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης στη σκηνή είτε οι πολυάριθμοι συνεργάτες του.

Μείνετε συντονισμένοι, ακόμη δεν έχετε δει τίποτα!

Αφήστε το σχόλιό σας