Ο Γιώργος Μαζωνάκης άνοιξε τις πύλες του «Σημείο G» παρουσιάζοντας ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών.

Όχι δεν είναι ο Michael Jackson ή κάποιος άλλος τρανός αστέρας του εξωτερικού. Είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης στην ανατρεπτική έναρξη των εμφανίσεών του στο «Σημείο G» του αθηναϊκού nightlife!

Ο χώρος διασκέδασης της Λ. Πειραιώς που έχουμε γνωρίσει ως «Έναστρον» ανακαινίστηκε εκ βάθρων τους προηγούμενους μήνες για να φιλοξενήσει στη σκηνή του το απόλυτο one man show που επιμένει στην τελευταία λέξη: «show».

Αν υπήρχε μόνο ένας Έλληνας καλλιτέχνης ικανός να στήσει το συγκεκριμένο απαιτητικό θέαμα, αυτός δε θα μπορούσε να ήταν άλλος από το Γιώργο Μαζωνάκη.

«Δε Γουστάρω»:
Ακούστε το νέο τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη

Το κοινό συμμετέχει, εκστασιάζεται και βιώνει με όλες τις αισθήσεις του τη διαδραστική εμπειρία από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή, είτε βρίσκεται ο Γιώργος Μαζωνάκης στο stage είτε οι πολυάριθμοι συνεργάτες του, σε ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται από εναλλαγές σκηνικών και χορευτών.

Το concept απαιτεί την παρουσία 36 μουσικών, χορευτών και performers που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η διατήρηση του κλίματος με τη δημιουργία ενός μοναδικού party zone ανατέθηκε στον DJ Chris Child. Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε με την ιδιαίτερη αισθητική της η Έφη Γούση.

Γιώργος Μαζωνάκης @ Σημείο G (πρεμιέρα 2-12-2016) - Hit Channel

Ο Γιώργος Μαζωνάκης άνοιξε τις πύλες του «Σημείο G» του αθηναϊκού nightlife την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, σε μία πρεμιέρα όπου παρευρέθηκαν θαυμαστές, φίλοι και συνάδελφοί του.

Μεταξύ άλλων ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε στο «Σημείο G» τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Ελένη Φουρέιρα, την Αμαρυλλίδα, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και άλλους.

Φωτογραφίες

Video

Αφήστε το σχόλιό σας