Το «Surviror» θα δεχθεί έναν αναπάντεχο επισκέπτη και αυτός θα είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συμμετάσχει στο «Surviror»!

Το «Surviror» δε χρειάζεται συστάσεις. Με εξωφρενικά ποσοστά τηλεθεάσεων στην τροπαιοθήκη του και Νο1 trend στα κοινωνικά δίκτυα καθημερινά, έχει γίνει πλέον η απόλυτη τηλεοπτική συνήθεια.

Δώδεκα άτομα με δημόσια προβολή λόγω του επαγγέλματός τους, οι «διάσημοι» και άλλα δώδεκα άτομα από την καθημερινότητα, οι «μαχητές», δοκιμάζουν τις αντοχές και τα άκρα τους υπό αντίξοες συνθήκες διαβίωσης στον Άγιο Δομινίκο, με φόντο το μεγάλο νικητή.

Το reality επιβίωσης διαθέτει και καλλιτεχνικό στοιχείο, αφού μεταξύ των συμμετεχόντων είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Bo.

Αποκομμένοι από την τεχνολογία και την επικοινωνία με την Ελλάδα, οι παίχτες που συνεχίζουν θα κληθούν να περάσουν την περίοδο του Πάσχα μακριά από τα οικεία τους πρόσωπα.

Παρ’ όλα αυτά, η παραγωγή του «Surviror» θα φροντίσει να τους προσφέρει μία παραδοσιακή πασχαλινή γιορτή με όλα τα καθιερωμένα εδέσματα και την κατάλληλη μουσική συνοδεία.

Καθ’ ύλην αρμόδιος για τη διασκέδαση των παιχτών θα είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ένα ταξίδι – αστραπή έως τη Δομινικανή Δημοκρατία για να παραστεί στο «Surviror» στο ρόλο που τον γνωρίζουμε και να δώσει το στίγμα του τραγουδώντας τις προσωπικές επιτυχίες του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα εμφανιστεί στο «Surviror» και ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «The X Factor 2» που θα προβληθεί μέσα από την ίδια τηλεοπτική συχνότητα.

Το εορταστικό επεισόδιο του «Surviror» με τη συμμετοχή του Γιώργου Μαζωνάκη θα μεταδοθεί την Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου.

Δείτε επίσης: Οι auditions του «X Factor» άνοιξαν αυλαία

Μπάμπης Στόκας - Γιώργος Παπαδόπουλος - Τάμτα - Γιώργος Μαζωνάκης - X Factor 2 (2017) - Auditions - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας