Στη σκηνή  του «Έναστρον» θα διασταυρώσουν για άλλη μία φορά τις πορείες τους ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα.

Συντροφιά θα περάσουν τον επόμενο χειμώνα ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα.

Δύο καθ’ όλα ανατρεπτικοί καλλιτέχνες που γνωρίζουν πολύ καλά πώς να προκαλούν αίσθηση με κάθε εμφάνιση που πραγματοποιούν, δίνουν τα χέρια για να συναντηθούν μετά από λίγους μήνες επάνω στην ίδια σκηνή.

Τα κλισέ που θα μπορούσαν να συνοδεύσουν την είδηση είναι σίγουρα πολλά, όμως η αλήθεια είναι μία.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα θα δημιουργήσουν ένα από τα ταιριαστά δίδυμα στη νυχτερινή Αθήνα σε ένα άκρως εκρηκτικό σχήμα γεμάτο επιτυχίες, όπως έχουν αποδείξει εξάλλου ότι μπορούν να καταφέρουν άψογα με τις προηγούμενες συνεργασίες τους σε διάφορους χώρους διασκέδασης της πρωτεύουσας.

Το νυχτερινό κέντρο που θα φιλοξενήσει την καινούρια συνύπαρξη του Γιώργου Μαζωνάκη και της Πάολα είναι το «Έναστρον», επί της Λ. Πειραιώς, όπου εμφανίστηκε ο πρώτος μεσούσης της σεζόν με ένα one man show που βρήκε το «Σημείο G» του αθηναϊκού nightlife.

Αντίστοιχα, η Πάολα έρχεται από τις εμφανίσεις της με το Σάκη Ρουβά, οι οποίες έγιναν ένα από τα πολυσυζητημένα προγράμματα της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κοινές εμφανίσεις του Γιώργου Μαζωνάκη και της Πάολα (ημερομηνία έναρξης κ.λπ.) θα γίνουν γνωστές τον επόμενο καιρό.

 

Αφήστε το σχόλιό σας